The moment I met you

Länge sedan det vsar en outfit bild, så nu blev det en sån. Till klänningen har jag ett par gladiator skor!

Lift my arms out wide

Har hunnit gosa med S och sitter nu ensam och äter nudlar och kollar på när vi fick vara med på tv när vi var i gothia, rätt ballt faktiskt! Shatil skulle komma förbi en sväng och sen så ska jag fixa mig lite så jag är redo för landet igen. Skönt att komma hem ett tag faktiskt.


En underbar plats






Ett litet svar på en fråga

Jag fick en kommentar av en som var lite förvirrad över vad som var vänner och släkt och jag tror det var här det föll. Det är är min moster men även en vän som jag brukar umgås med. Hoppas du förstår nu! Fråga gärna igen om det skulle vara något annat :)

Stuck in a daydream






Till byn för lite ägg!





Living out our dreams

Hej! Kommer inlägg i omgångar eftersom jag inte varit hemma sen sist jag skrev. Det är ute i björk jag håller till tillsammans med min fina släkt. Har haft tur med solen och har solat och badat och bara varit. Idag blev det hem en sväng. Simon kanske kommer i någon timme sen blir det tillbaka till stugan!



Allt som har dött väcks till liv

Har tagit mig en uppfriskande dusch och har haft allmänt fix så att nu känner jag mig som en riktig människa igen! Idag blir det en trip ut till landet, vet inte hur länge jag blir borta men några dagar skulle jag kunna tro. Det enda som saknas är ju solen, vart är den? Får träffa katterna och Susanna i alla fall, längtar!


Ett oavbrutet samtal


Sitter och snorar, hostar och vill inte resa på mig för då värkar foten, skönt läge. Fick ett brev från akademiska sjukhuset idag och har fått tid den 4 augusti för att ta bort mina halsmandlar, så sjukt nervooos, vill inte :(
Dags att göra lite nytta. Så GODNATT!
Kirrade en ny header ikväll, hoppas den uppskattas!

Autumn season






Trea i världens största fotbollscup


Hemma från göteborg

Hemma efter världens bästa vecka. Vann fem av sex matcher och förlorade semifinalen, så jävla surt men trea i gothia, det är grymt!
Tack danmark-sirius för allting, som jag kommer sakna! Eftersom discot låg precis bredvid skolan där vi bodde så hamnade några på discot också haha, lööööök!













När vi gräver guld i gbg

Hejsan svejsan allihopeennn.
Det här är ett tidinställt inlägg satt förmodligen sitter jag i bilen just nu på väg till gothia cup tillsammans med danmark-sirius.
Ha det la gött!

På andra sidan jorden

Nu har mina underbaringar kommit och ätit pizza och sushi hemma hos oss. Charlotta kom också! Älskar dom allihopa. Sen har jag packat, usch. Imorgon är det dags för färd till göteborg. Det innebär också att det inte blir bloggning på en vecka, men ge inte upp bloggen för det, det kommer inlägg när jag kommer hem! Gothia för tredje året i rad, tredje gången gilt!

Dags att sussa, heej

Bring me home

Lämnade en sovande pojke imorse och kom hem från en lyxlunch på åkanten med laget precis. Spelade match innan och vi vann med 4-0. Första matchen sen 1863 känns det som, måste då nämna att jag gjorde mål också wiho.
Håller just nu på att packa vilket är typ det svåraste jag vet.. Tur så har jag mamma som assisterar. Gäster kommer senare, nej kanske inte rätt att kalla det men mormor, morfar, Stefan & Susanna kommer över på middag senare, mys.
Usch vilken osammanhängande text, aja ni förstår nog vad jag menar i alla fall!

Hjärtisar!


Vart jag mig i världen vänder

Halllooooo! Idag så åkte vi ut med katterna till landet så det känns rätt tomt här hemma. Efter blev det träning i sävja, sista träningen gothia för imorgon blir det match mot aik. Nu kommer Simon snart, tjing tjong!

'

Jag behöver ingen kille, jag behöver inga vänner, jag behöver endast dig, den enda som jag känner.
Jag behöver inga pengar, jag behöver inga skor, jag behöver inte älskas, behöver endast min älskade bror.
Taget ur 'älskade bror'.


Har du en famn för mig?

Gick upp imorse klockan sju, pigg som en lärka för att åka ut till björklingebadet och jobba, kan dock inte säga att det var någon kraftansträngning så det var skönt. Åkte hem och somnade i soffan i någon timme, och så har jag precis tränat, eller det var nån timme sen. Ska duscha som jag inte gjort än heh, sen sova!

God middag och morötter med dipp efter det!

Bom bom pow

Igår åkte jag runt på lite ärenden med papi, sen runt sju åkte jag till bälinge där Viccan och Zandra var, runt elva drog vi oss mot Anton där det var folk. Det var as kul faktiskt! Eftersom sista bussen gått kom bäste far min hämtade mig vid ett och när jag kom hem somnade jag direkt. Nu ska jag ut till björklinge och jobba med laget. Tjing





Jag gav upp för länge sen


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Tänk alla famnar jag lämnat

En heldag i huvudstaden tillsammans med mina bästa! Blev en liten tur i staden på förmiddagen och sen åkte vi vidare till skansen och var i flera timmar. Hamnade faktiskt bra med våra platser och stötte på många härliga flickor. Tog tio tåget från Stockholm och sen direkt till max för att köpa mat. Har precis ätit och fixat mig inför en skön sömn. Skulle egentligen träffat Viccan efter men det blev försent så det blir imorgon istället! Natti natti.



Det är tomma ord som fastnar

Ligger i mitt mörka rum i min sköna säng och lyssnar på Melissa Horn och får sova ensam i natt sorgligt nog. Apropå Melissa så bokade jag en varsin biljett till mig och Susanna för att kolla på henne i december. Något att se fram mot där! Imorgon åker jag som sagt till huvudstaden med min underbara familj, stan på dagen och allsång på kvällen, mys pys!


I våran galax

Gaaah. Är rätt rastlös och mår lite illa så kan inte äta något gott bara för att ha något att göra. Började kolla på big momma på datan men är för trött för att kolla.. Imorgon åker familjen till Stockholm så tvättar väl håret och lägger mig i tid så att jag orkar upp imorgon bitti.

We run the world

Åkte till studenternas med pappa och bror för att spela minigolf. Gick som en dröm de första banorna men sen övergick det till en mardröm och jag kom sist! Hade planerat date med flickorna ikväll men planen ändrades och flyttas till en annan mer passande dag. Juste, lästa klart min bok idag yey, skuld hette den och den var rätt bra, bara att när det är spännande läser jag så fort och okoncentrerat för att jag vill komma längre fram och se vad som kommer att hända så måste nog läsa om några sidor så att jag förstår.. Ha't!

Million pieces

Hejsan svejsan. Har inte bloggat pga brist av tid. Var på landet hela dagen igår och myste, läste i min typ andra bok jag läst i hela mitt liv och har bara några sidor kvar. Senare mot kvällen fick jag skjuts till en park där tjejerna var. Grillade marshmallows och snackade. Gick hem till Lowe lite senare för häng. Blev hämtad sen av Simp. Han drog tidigt imorse och nu sitter jag hyffsat nyvaken och kollar på tv. Höreees!



Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du & jag?


Suga suga how you get so fly?










Driving one of your cars

Hej! Dagen började olyckligt. Gick ner till soffan och la mig runt nio och somnade om, inte på något vanligt sätt tydligen så när jag vaknade kände jag att det inte allt stod rätt till. Skulle ta på mig lite zon och tröck lite knas där på så att jag inte kunde vrida mig åt något håll. Åkte direkt till en trevlig kiropraktor som knäckte tre gånger, skönt men obehagligt! Fortfarande helt stelt och gör hur ont som helst men det blir bättre inom några dagar med tre alvedon om dagen. Hade också då redan planerat att träffa Claudia och Micaela så det gav jag inte upp. Blev hämtad hemma och åkte till Mickis där det blev glass och jordgubbar. Runt fem stack Clabbis då vi fick en idé om att åka till lyssnarängen. Det gjorde vi och det var hur mysigt som helst! Äntligen fick jag åka till en strand med någon vän, som jag velat det länge nu så det var bra. Mamma hämtade mig och har ätit och kollar just nu på postkodskampen, Amos världens bästa busschaffis är med, heja hejaaa.




Försökt att visa dig med blicken

Har ingen aning om varför jag inte sover nu.. Lyssnar på Melissa Horn och frågade just Susanna om vi ska boka biljetter när hon kommer till uppsala i december. Annars tänker jag gå dit i alla fall! Samma känner jag om tisdag när Veronica Maggio ska vara med på allsång på skansen, grejen är att man måste vara där tidigt som satan om man ska ha bra platser, och det vill man ju ha om man är där såklart.. Men nu ska jag faktiskt sova, dessutom är det ingen lag på att ni inte får kommentera, för det får ni mer än gärna göra! Tack på förhand hihi. Godnatt alla gulliga som vill ha koll på mig.

'


The great escape






O mare nero, mare nero, mare ne



Blir blind när alla lampor lyser

En myspys dag på staden med min pärla. Köpte med mig kinamat hem som vi just har ätit, yummie.
Nu ligger jag i min sköna säng och lyssnar på Maggio musik. Skönt att bara ta det lugnt, jag är trött.



I'm walking on sunshine

Igår fick jag besök av Simon och vi kollade på morden i midsomer, eller jag gjorde det. Sen somnade jag också och han stack halv sju medan jag vaknade nyligen halv tolv. Har redan börjat fixa mig och funderar på om jag ska lägga mig ute i solen men jag orkar inte bli varm och att det känns äckligt. Kan dock inte klaga sen över att jag inte fått färg på kroppen.. Senare ska jag träffa Ines på stan, längesen sist!


Du fånga mig på bild

Försöker mig på att göra mina egna hallon isglassar, får se om det blir något resultat!


Det ekar över hela staden




Den tröjan jag har på mig köpte jag i örsundsbro och vristlänken fick jag av mormor.

Glömmer aldrig bort oss

Hej där! Hemma efter en mysig kväll med farmor och en bra dag med kusin och bror. Vi jobbade i kiosken och sålde lotter på en stor pensionär boul turnering som min farfar arrangerat, så himla imponerad och stolt över honom! På vägen hem fick jag och Daniel oss en liten tur tillsammans på buss 101. Helt lost var vi men det slutade bra och vi hittade rätt hållplats där mormor och morfar hämtade oss. Måste sticka in med att säga att jag har så fruktansvärt tur med min släkt, alla är så fantastiska människor och man känner sig verkligen hemma vart man än befinner sig med dom. Så lyckligt lottad tjej där!
Har tagit mig en dusch och myser med Bubba med lite musik. Får se om jag får besök på kvällen, hope soo!

Make you feel my love

Papi hämtade mig hos Susanna och vi köpte hamburgare på vägen hem. Ska packa om väskan för att åka till farmor och farfar med Daniel, imorgon ska vi jobba! Kommer hem på eftermiddagen och får se vad som händer då. Skulle för en gång skull vara skönt att bara vara hemma men får se hur det blir!


You had my heart

Helooooooooooooo. Blev väckt av Susanna halv elva och duschade en stund senare. Vi gick till stan och åt lunch på cupido med mormor, mys! Sen dess har vi spelat massa vändor vändtia och vaccinerat oss mor fästingar. Till middag blev det soppa med vitlöksbröd, gottis.


Once upon a time

Holaaa. Kom hem från landet för nån timme sen och är hemma hos Susanna. Jättemysig helg har det varit. Åkte till örsundsbro för lite shopping också. Jobbigt att skriva allt som hänt så samanfattar det som jag gjort och säger att det varit bäst!



Ett stenkast bort




RSS 2.0