Ingenting är någonting

Hejsan hoppsan! Kul att besökarna blir fler, det gillar jag starkt hihi.
Idag har jag varit hemma hos mormor och morfar för att morfar fyller år på tisdag, massa släkt och sånt mys. Nu har jag hunnit packa och är lite orolig om jag har glömt något, men så är det ju alltid. I alla fall så ska jag till gotland på klassresa tills tisdag. Och nu ska mamma skjutsa ner mig på stan så ska jag träffa Ines och Maria för baksmällan 2, mys! Sen efter tar jag bussen till sunnersta och sover där för att vi ska upp tidigt imorgon. Hörs så fort jag är hemma, ha det super söta läsare :) Lämna mig inte, haha!

*


Jordgubbar var det ja!




Om sanningen ska fram

Hoppade på bussen in till stan med en trevlig chaffis, plus i kanten till honom! Mötte min kära mor och kollade runt lite. Efter ett tag kom solstrålen Susanna och joinade oss en stund. Hittade bara massa halvdana skor tills affären längst bort då mina skor sken upp det hemska vädret utanför. Hittade även ett par jeansshorts, perfekt! Skulle träffat Ines men som peta i sista sekunden, nejdå men vi kom fram till att det blev bättre en annan dag med lite orskaker hit och dit. Just nu skriker min mage efter mat, och den är nära, min kebabpizza, åh så smaskigt, som jag ska njuta alltså! Måste skicka in mitt biologiarbete innan midnatt också, mitt sista arbete i nian, åhå så underbart.


Säg ingenting till mig

Ska snoffsa till mig lite och sen åka ner till stan för att träffa mamma så ska vi kolla på skor, ett par fina lite höga sommarskor som jag ska kunna ha på skolavslutningen, har en liten koll på vilka jag vill ha nu när jag var inne och kikade lite på h&m's hemsida, men får se!
Men först..... Glass!

Utan varken mening eller mål





We never sleep, never get tired



Cyklar till skolan snart. Spanskan kommer gå åt helvete. Tro mig. Men, ha en bra dag!


För gosig filur det här



Kärleken dödar demonerna

Igår stekte jag like pannkisar till mig och mor och sen satt vi nästan hela eftermiddagen och höll på med mitt arbete. Inte klar någonstans i alla fall, men det får vi ta idag. På kvällskvisten fick jag besök av Amanda, Linnea och Maija, härliga tjejer det där! Samtidigt hade jag Simpa på mitt rum. Somnade efter att ha gjort ännu mer läxa hand i hand. Rubriken var dagens citat av karln också.
Sitter nu i soffan och kollat på vakna med the voice med Bbubba i mitt knä. Nu, dags för frulle!

Jag kan inte skilja på

Kan börja med och säga att ni inte ska tro att jag är seriös på min bild så har vi det avklarat!
Kom hem för en stund sedan efter att gjort matte nationella muntligt och har även gjort spanska muntligt idag. Nu är det bara spanska uppsatsen kvar som ska göras imorgon. Känner att jag inte orkar lägga ner tråkig och stressande energi på det eftersom jag inte kommer att ha spanska i framtiden och kommer få ett godkänt i alla fall. Har ändå svenska, fysik och biologi kvar att tänka på så det är körigt i alla fall kan man säga.. Ska nu lätt börja med att göra min uppgift som ska handla om kloning, ska bli spännande hur det slutar faktiskt. Nej det var det för stunden, bara massa ointressanta meningar fick ni där. Men en vettig kan ni få: Börjar halv tolv imorgon och har uppsats sen slutar vi.


Someone like you



Efter regn kommer solsken

..Ja precis som det är med vädret. När jag cyklade hem efter skolan kom världens skyfall och nu kom solen fram, blir väl samma story igen men just för tillfället så är det ljust utomhus. I skolan avklarades ett biologiprov och engelskaredovisning. Fick även tillbaka engelska nationella och fick ett vg, riktigt nice. Nu lyssnar jag på musik och ska strax äta korvstroganoff och byta om till träningskläder!

Mina fina prydnadsmuffins, blev ni lite sugna kanske? :)

Save the world tonight

Kände att det var dags för en träning efter ett liten paus. Kul träning och förstås ansträngande med tanke på min hals och förkylning hit och dit, men jag börjar vänja mig vid att alltid vara lite halv krasslig. Dags att ringa upp sjukhuset och kolla när jag kommer få tid att operera halsmandlarna, fast frågan är hur mycket man missar om jag skulle få bort dom, hur länge man är borta, för i sommar blir det gothia och det är ingenting man vill missa!

Solen i ögonen

Jag vet inte hur läget är för er, men själv har jag bara sju skoldagar kvar tills sommarlov och sju skoldagar i högskolan. Känns förjävla underbart men sorgligt på samma gång. Det är ju liksom tre år man har träffat sina klasskamrater fem dagar i veckan, minus lov och sånt men i alla fall, helt plötsligt så kommer det bara återstå massa minnen. Men i längden tror jag det är bäst med nytt, nya människor och ny miljö. Och lovet kommer nog bli super, bara känna sig fri utan några stressande moment som annars alltid finns i bakskallen.


Together we cry

Kan börja med att säga att jag har hittat en underbar kompis som jag umgåtts med några gånger med på sista tiden. I fredags så sov hon över hos mig efter att ha kollat på titanic en timme, första gången för oss båda faktiskt.. Men den måste ses klart när vi orkar hålla ögonen öppna. Sen på lördagen gick vi upp i hyffsad tid för att ta tåget till huvudstaden för lite shopping. Vi fick med en varsin avslutningsklänning hem som då var det självaste uppdraget. En härlig dag var det! Och inte gick jorden under heller. Kom hem runt sju och åkte vidare till lövstalöt senare på kvällen.
Idag har jag bara hållt på med min nya data som pappa kirrade hem åt mig i fredags, bäst!


Låt oss börja med

Hej allesammans! Jag har startat en egen blogg nu för att jag känner att jag vill ha någonstans där jag kan få skriva och visa upp mina bilder eftersom jag älskar att fota, men ändå inte känna en press att jag måste skriva varje dag!

RSS 2.0