Kvällen fulländad!


Forever you and me

Hej där! Sitter nu på min säng där jag ska tillbringa nätterna framöver. Ville bara visa ett livstecken och berätta för er som bryr er att allting gått super. Tio, elva timmar på planet gick faktiskt snabbt bort. Låg över alla i familjen på sätena och sov så gott så. Skönt att vara minstingen ibland! När vi gick ur planet slogs vi av värmen, 30 grader men det är inget att klaga på inte. Vi tog en vandring och spanade lite och åt en efterlängtad thai lunch. Fried rice med beef, livs! Har hängt vid poolen tills det kom en skur som var över efter knappt en kvart. Somnade ett tag och har just kommit hem från en middag inne i 'city'. Eftersom vi är i samma område vi var i för två år sen får man massa nostalgikickar, helt underbart. Imorgon finns det nog inte någon plan till men stranden blir nog projektet, kan knappt vänta!
Har fixat internet till min skoldata som jag har med mig så får jag tid över så kan jag klämma in ett inlägg så håll ögonen öppna guys. Nu ska jag mysa vidare med min familj. Puuuss


Thaaaaaiiiiiii


Beger mig till varmare breddgrader om bara några timmar. Ska försöka fixa något inlägg där borta!
Hejdå finisar.


Come dance with me

Freeeedaaaaag!
Glömde mina skåpnycklar hemma idag så har åkt hem nu sen ska pappa skjutsa mig fram och tillbaka eftersom jag behöver ju mina böcker nu när jag ska åka bort, så drygt just idag när jag behöver dom som mest.. Sen blir det match i grottan ikväll!

I want you to know

Hej vänner.
Får inte glömma nämna att jag åkte hem till Susanna igår efter min match. Hon hade fixat mat och bara var så bra som hon alltid är. Bättre moster och bästa vän kan jag inte finna. Sov där sen och gick till bussen på stan och fick prata med en gubb(jävel) hela resan till skolan.. Sen har jag berättat om dagen. Har tränat och är heeeelt körd. Ska sova gott i natt! Längtar tills imorgon.

Bilder från brynäsmatch, date med Emily, fin höstdag och gårkvällens mat!

TAGGAARÅÅÅ





Wouldn't it be nice

Idag har jag avklarat ett prov som faktiskt gick bra, (tror jag). Var klar först av alla igen men jag vet inte om det är något att skryta om eller om det bara är dåligt. Det återstår att se! Efter skolan mötte jag lilla söta Emily på staden för en date på cupido. Vi strosade runt på stan och kikade lite. Rosabandet skulle införskaffas till mig men icke, det fanns bara vanliga rosa och jag vill ha dom som e snäppet finare.. Kalla mig dum att inte bidra men så fort jag hittar sån där "fin" så ska jag köpa den! Nu har vi skrattat och är redo för träning! Eller?

Alla svävar på molnen




Den där kvällen jag gick hem

Heiiiii!
En bra tisdag idag hittills. Avslutade med en rolig fotbollslektion och fick sen skjuts hem av dadicool. Har duschat och ska dra fram samhällskunskap boken och sen efter det rullar bilen till gävle.


Dom är uppe på taken

Ojsan hejsan alla nya besökare!
En ny dag med nya utmaningar har just börjat. Ska byta om och göra mig redo för skolstart. Ha en über bra dag!

Bättre får man leta efter

Har precis duschat och smörjt in mig och känner mig som fina fisken. Imorgon är det tisdag och jag slutar runt ett, mot kvällen åker vi till gävle och kollar på när brynäs spelar. Nu ska jag göra mig klar för sovning. Harebraheeeeeeej!


Vi lever i vår egen värld





If I could be like that

Min dag startade med fotboll, utomhus. Kallt? Ja! Kul? Ja!
Dagen var helt okej men skulle inte tacka nej till att ligga i sängen hela dagen istället. Och saken gör det inte bättre att jag måste plugga nu. Vill inteeee.. Men det är bara att härda ut!

Love the life that you're living


Jag ger dig min morgon

Hej alla glada!
Har en ursäkt till mitt dåliga uppdaterande, har nämligen varit i enköping på camp 7. Ett fotbollsläger med distriktslaget för er som inte vet. Har haft den ultimata helgen verkligen! Så himla kul har jag haft det. Har bara myst hemma efter det. Men nu är det bara att tagga om för imorgon är det skola, sista veckan innan lovet, sista veckan innan värmen. Ett prov står på spel innan men det får jag klara av! Ciao bellas

Sköna brudar!


Tipsat av Susanna :*

I want to know

Hej mina damer och herrar!
Började ett och slutade kvart i två idag.
Har haft besök och ska få det snart igen.
Åt just en mcd middag och ska packa.
Mysig fredag!



Angels on the moon

Dumma, långa torsdag. Sju lektioner är ÄNTLIGEN över och det börjar smått närma sig helg!
Ikväll ska jag träna innebandy, känns längesen!

Baby nu rasar dom ner


Ligger kvar i sängen och ska pallra mig upp nu. Sen blir det off to school!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih!


Inte långt kvar nu! Kan knappt förstå det, längtar som en toooka.

><(//*>


It's a beautiful day!

Mucho bra onsdag! Italienskaprovet gick som en dans på rosor och var klar först och gick ut ur klassrummet först, aldrig hänt förut! Hoppas det gick lika bra som det känns bara.. En lunch på donken med mina fina flickor som har planerats sen två veckor tillbaka, haha sugna eller något? Avslutade med engelskaprov som jag tyckte var svårt, men det ska nog också gå bra. Efter skolan tog jag och Jullan en sväng på stan, eller för dagen var vi ju då organgea Julia och blåa Julia.
Nu är jag hemma och ska bara fortsätta att njuta av livet! Hihi

Invading my mind


It is not easy, but I'm trying


Skön tisdag har jag i alla fall haft! Kom hem runt halv tolv, bytte om till myskläder och satt upp håret i en bulle. Kan vara det bästa att göra efter att ha kommit hem efter en skoldag. La mig i sängen tillsammans med Bubba och sov i cirkus två timmar med regnet utanför, lovely. Har checkat genom mina böcker och ätit äppelkaka. Bra mamma! Nu ska jag lägga bort datan och dra fram någon av mina språkböcker. Det vankas pruebaaaaas!

Chillar gaaaaaal1




I was born to tell you I love you

Hemma efter en lång skoldag! Nej inte alls. Kom hem för en stund sedan och äter choklad, siktar mot en sockerkick för att sen läsa engelska och italienska. Kanske ta en tupplur? Käns som det behövs, kom knappt upp ur sängen imorse!

Smil.Smile.Smajl


Sitter här och är heelt slut. Har absolut ingen ork till att plugga och träna idag, vill bara sova!
Ska först äta något och få lite engergi sen är det dags att ta sig i kragen och göra det ändå!


En sång för alla dom

Igår så åkte jag tio i åtta till staden för att gå på bio. Filmen som vi såg var faktiskt helt i min smak! Vi kom hem vid halv tolv och då flög jag in i duschen. Vaknade 6.15 imorse och startade skoldagen med fotboll, kul kul!
Fattar inte att mitt ena öga alltid ska se större ut det andra..

Bästa Moster


Med ena foten utanför


If I die young


Fortsätter med tre bilder såhär, haha vet inte vad jag ska ta mig till. Gillar inte min blogg alls, vill inte ha olika storlekar och kvalitéer på bilderna jag lägger ut. Vet inte hur jag ska göra! Aja får väl köra på det tills jag får till en lösning!
En skön söndag som jag skrev blev det också. Blev och blev, snarare är. Ska senare mot kvällen på bio, abduction heter den och snubben Jacob från twilight är med. Får inte grepp om ifall han är snygg eller inte! Haha. Utöver det så hoppas jag på att den är bra.


Got to be with you now

Hello. Har nyligen vaknat och ätit frukost. Ska nog dra fram lite plugg strax. Tre prov väntar, inte nådigt.. Senare ska jag nog träffa Simon.
En skön söndag väntar!

Vi snöades bort


Godnatt pojkar och flickor!

Perfect for me

Hej mina vänner. Har tagit steget till att inte bara använda systemkamera bilder. Det kanske blir roligare med andra bilder och då kan jag dessutom skriva från mobilen någon gång!
Idag har vi köttat på landet. Tagit bort delar av taket och rensat bort skitsaker. Det ska nämligen byggas nytt tak så vi kan fortsätta att vara där åren framöver utan att oroa sig för att taket ska ramla ned. Puss

Nu kan du få mig så lätt


Fest hos Bagge




Myskväll hos Frank's. Pizza, idol och gottis!

You and me togheter



My hands, they're strong, but my knees were far too weak.
To stand in your arms without falling to your feet.

Toppen exempel på min humor


När du tappat din makt

Torsdagen är nästan avklarad. Helt sjukt skönt efter en dag med två prov och en redovisning. Känner mig fri. För den här veckan i alla fall. Nästa vecka blir det tre prov till!
Igår avslutade jag dagen med en träning i allians i två timmar inomhus, guld. Ikväll blir det ute i björklinge. Imorgon efter skolan så åker jag med Sarisen på stan.
Har ingen bild för dagen så då blev det denna, söta gossar!

Säkert, snabbt, stabilt, inga problem

Detta har jag sysselsatt mig med i ett tag nu, ser ju lite knasigt ut och det är ingenting jag skulle sätta igång med frivilligt med det var lite småkul sådär. Det var en naturkunskapsuppgift så ni har det klart för er. Dags att plugga matte och historia nu. Vill ha ett liv också, dumma prov och uppgifter osv osv. Hejdo!



20 dagar kvar till paradiset!


Där ute finns en värld

Har ingenting att berätta för er. Har historia och matte att tänka på. Tyck synd om mig.

Nothing compares to you

Blev en kväll med mamma och Hubba i soffan. Det blev den ultimata starten på veckan och hoppas den fortsätter likaså! Nu har jag tvättat håret och ska lägga mig snart. Imorgon blir det två lektioner och sen fotboll, slutar vid ett-halv två.
5 av 5 toasters!

Want to feel your body

Har verkligen skrattat mig genom dagen. En bra start på veckan helt klart! Sitter nu ensam hemma och har försökt att plugga i två timmar, och då menar jag försökt. Har inte gått som en dans på rosor direkt! Ska läsa vidare senare. Men nu så känner jag inte för det. Tjolahoppsaaan


Knäppte två kort nyss. Mysig höst kväll!

Don't mess with us

Strejkar från en bild i detta inlägg. Rotade i min garderob och hittade två oanvända plagg, eller som jag inte skulle använda nu för tiden. Så jag och saxen blev homies och kirrade två nya plagg. Av en jeansjacka blev det en jeansväst och av en tröja blev det ett linne. Blev faktiskt nöjd!


Fade into darkness


1. Nya nagellacket som jag fick av bästa moster.
2. Äppelkaka min mami bakade ihop idag.

From my heart

Blev ingen hemmakväll igår. Hamnade hos Simpiloo. Kollade på american pie the wedding, helt sjukt kul film. Åkte där ifrån idag och blev lite shopping på vägen hem. Ett halsband, hårnålar och snoddar. Träffade Susanna och slank i dos cheeseburgeros också. Snelhest som hon är fick jag ett nagellack av henne som jag målat på mig redan! Väl hemma hade mamsen köpt hörlurar till mig, också snelhest.


Be my favorite one

Direkt från köket! Aldrig suttit här och bloggat faktiskt, men nu så. Efter den sköna skoldagen så åkte jag, Frida, Jullan och Sarah till staden för en fika på årummet. Hur mysigt som helt! Julia lämnade oss och resten tog en tripp på stan och kollade lite. Hittade tre halsband som jag vill ha och ska klippa till på snarast! Runt klockan fem kom jag hem och då hoppade jag och Danneman på våra cyklar och handlade på willys. Underbara ungar som vi är så gör vi mat åt våra fina föräldrar som alltid gör det till oss. Ge och ta! De får dock inte lika mycket i utbyte.. Men därför sitter jag här just nu. Skönt med en myskväll hemma!


Turn me up when you feel low

Hej alla. Jag mår bra! Faktiskt. Ska åka och träna senare, inte så taggande med tanke på att det är svinkallt och det regnar och vi ska springa ute innan.. Aja vad gör man inte? Imorgon är det redan fredag, gått über snabbt som alla veckor gör nu för tiden. Men det är bara bra, för jag vill lämna landet snarast. Drömmer mig bara bort för tillfället!

Eftersom jag inte har någon bild från dagen så blir det en video. Tagen av mina kära vän Emily. En mysig låt i hösten sådära!

Pröva dina vingar




Min själ börjar läka

Goddagens mina vänner.
Dagen har varit seg men är hemma nu och får vila utan träning idag igen, rätt skönt faktiskt.
Har ingenting att säga, haha fy förlåt.


++++


När det känns tungt och man helst vill stanna hemma och ligga i sängen hela dagarna - Kämpa på och ge aldrig upp. Det blir bättre, tro mig.

Bolle bulle bolle bulle

Som sagt, sova är nummer ett för tillfället och det har jag hunnit med idag, hur skönt som helst. MEN jag drömmer bara om stress och att jag glömmer saker, det är hur jobbigt som helst..
Fast jag säger som typ alla andra, kanelbullensdag idag! Wihooo. Haha inte för att jag inte äter det annars, men det är väl lite skoj med sådant. Och för att nämna det så har jag namnsdag idag också, på mitt efternamn men det räknas ju ändå!
Sitter och kollar på top model nu och äter bulle/ar. Ska sikta in mig på att somna rätt tidigt idag, om det går..
Vilket galet osammanhängande inlägg, aja ni förstår principerna tror jag.


Don't go breaking my heart

Känner att jag bara gör tråkiga och ointressanta inlägg nu på slutet. Men det är annat jag prioriterar före datan, främst att sova. Att träna och spela match gör jag också, tyyyyp hela tiden! Slutade ett idag efter två lektioner och ett fotbollspass. As kul att spela fotboll faktiskt. Har ju inte tränat med laget sen gothia eftersom jag hoppa denna säsong så det är kul att spela i alla fall två gånger i skolan. Gick lite vilt till så har en vadkaka och har svårt att gå, det gör förbaskat förbannat ont men det är inte något farligt så det är ju alltid nåt positivt.
Fotot togs för cirkus tio minuter sedan och är fortfarande i samma position. Orkar knappt röra mig ur fläcken!

Blixtrar, träffar dig

Usch och fy. Godnatt

Kärlek vid första ögonkastet

Seriöst jag tror ni inte kan förstå hur mycket jag älskar denna choklad. Om du inte testat den, GÖR DET!
Ja igår så förlorade vi men inte gör det mig något faktiskt, lite synd med aja! Dagen började med fotboll i det "härliga" vädret, fortsatte sen med tre lektioner och nu sitter jag och äter choklad haha. Ska träna ikväll så det känns okej att goffa lite. Fast jag är hungrig så ska väl äta något mer så kallat bra. Haidoooo

När jag går ner

Matchen igår som spelades i allians mot hagunda på plan A slutade 6-3 till oss, alltså två vinster i d2, underbart! Kom hem efter tio igår kväll och har inte gjort någonting sen dess, sovit till klockan halv tolv för tredje gången den här helgen. Har smått börjat fixa mig och ska om ett tag åka på samling och sen vidare till rimbo där det blir match i d3, taggaaaa.

It's our world


Har myst med mina missar också som alltid. Och som sagt: Dom är bäst.

Be like that

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Hoppas ni mår bra, det gör jag i alla fall. Helt sjukt trött och hängig i och för sig. Hoppas på att det repar upp sig inför matchen ikväll! Igår blev det en middag med massvis av nytt folk men det var mysigt och trevligt! Kom hem rätt tidigt och kollade på american pie med mamma. Eller jag kollade och hon sov lutandes på min axel (gullig). Sov till halv tolv idag och har hunnit med att kolla på morbror spela innebandy och så har jag som sagt match ikväll!




Inlägget avslutas med en bild på mig och Ellen, fina fina Ellen ♥

RSS 2.0