Om du har halsen full av månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit


Är på fruktansvärt bra humör! Har duschat och precis målat naglarna. Nu är det dags att sova, imorgon är det sista april eller valborg som man säger. Hoppas det blir lika bra som mina förväntningar, glöm inte: det blir vad man gör det till! Ha det gött alla och ta hand om varandra imorgon :D

Söker just du efter tre sköna låtar? Spana då in dessa!


Du skulle älska att ströva i parken här intill, där över gränsen får man vara när man vill




Min middag som bestod av rostbiff, potatissallad och sallad åt jag tillsammans med min middagsdate: bästa mamma.

Försöker vara lugn och fin, bland alla dessa blommor och surrande bin


HEJ HOPP! Varför är det ingen som kommenterar? Åh det är så fruktansvärt tråkigt och får ingen lust att blogga när det är ingen som bryr sig............. Skoja, nej men det är faktiskt tråkigt.
Underbar helg har det varit. Jag och min kära hade en liten rundtur genom östervåla när vi cyklade för att handla lite mat igår. Det blev korv och pommes, jag stod för grillningen, ni kan kalla mig mästerkocken annars. Vi kollade på någon kärleksfilm som gick på fyran igår och somnade i ett tomt hus. Vaknade vid halv tio - tio och gick upp på en gång, har aldrig hänt att vi gått upp så tidigt när vi inte har varit tvungna till det. Hängde ute i solen och bara hade det bra. Jag åkte hem så jag var hemma vid tre och lite senare åkte jag och mamsen till gränby centrum, fick med mig det som är på bilden ovan. Nöjd!

Där från ingenstans där lyser månen på vår kärleksdans

image description
Hallå i stugan! Ligger just nu i Philips soffa och myser. Igår så spelade jag match mot Sundsvall på löten. Vi vann med 2-1. Fick göra mål också, så skön känsla! Nu ska jag mysa vidare. Ciao


Var är vi nånstans? Vi måste fråga nån, det går en gammal man nere vid vattnet


Har gosat ner mig i sängen efter att ha ätit lite kvällsmackor. Denna dag har jag skrivit nationella, uppsats i svenska. Gick i skolan till klockan fyra och har hunnit med två träningar denna kväll. Först med a-laget och sen med f-17. Imorgon vankas det match mot sundsvall!
Ska sova efter bigbrother, ska bli otroooligt skönt.

Solen står högt över taken och vinden har vänt. Isen har smält och det luktar som vår


Ligger i min säng och lyssnar på Mumford & Sons i lurarna och det tackar jag Rallieboy för! Känner mig för övrigt fruktansvärt uttråkad. Är där jag var förut, bara för att jag inte har något att göra eller plugga på så blir jag lite smått galen. Men ligger och kikar på hemsidor, söker eftet bikini och fotbollsskor som jag ska ha på mig samtidigt. HEHE nej. Har hittat lite smått och gott, sen är det ju det här med priser osv. Får se hur det blir. Antar att jag chillar vidare här i min ensamhet. God kväll

Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll


Somnade med en pojke bakom mig och en katt framför, precis som det ska vara! Jobbigt att gå upp imorse, som vanligt då kan man väl säga. Kämpade genom dagen och ska sätta mig i mer arbete snart då en samhällsuppgift ska skriva om ekonomi.


Det bultar till i ett flämtande hjärta, det piper till i telefon. Det är visst nån som är tillbaka




Det hörs ett namn över vitklädda landskap, det hörs en röst som är saknad


Denna dag: OH HAPPY DAY!
Började klockan halv nio och hade nationella läsförståelse i svenska till klockan tio då jag var klar. Dealade till mig lunch med bästa pappa som hämtade mig sen åkte hem och åt. Gick ut i solen och satt och myste med mina söta katter omkring mig. Läste även klart min engelskabok som jag har kämpat med som ska vara klar imorgon.
Somnade en timme där ute och gick in för att sova lite till, det kände jag att min kropp behövde. Två och en halv timmes sömn och så var man på banan igen. Ikväll ska jag träna fotboll, innan träningen kanske jag hinner heja på Philip som kommer hit. Längtar hem redan nu för att få umgås med karln!

Som driver mellan grenar och stenar och en nattfjäril är min besättning


Hallå hallå. Dagen igår var måndag och det var en bra måndag. Mesta dels för att jag fick umgås med min vän Emily efter skolan. Vi åt på cupido och gick runt och kollade lite. Jag fick med mig ett halsband hem. Mot kvällen spelade jag innebandy. Orkar inte ens ta upp något där faktiskt.

+ + + +


Det var som en morgon utanför fönstret, och gräset hade just gått upp, liksom jag


Som några såg så tog jag bort den fula bilden på mig och katten på inlägget innan och tog istället en bild från dagen då vi var på Avicii på mig och Rasmus.
Denna bild över var inte heller så förträfflig, men lite färg i fejjan vore ju något!

Min helg har varit hur bra som helst, det blev en lugn söndag som vanligt tillsammans med Philip. Kom hem vid sex och åt mat, har ingenting att göra nu, skönt faktiskt trots att jag märker att jag blir rastlös direkt när jag inte har något att göra men när jag har något att göra vill jag inte göra någonting, så passar på att njuta lite nu! Big brother börjar om cirka 50, då är det mer än dags att Hulda åker ut!


Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv, så lovar jag att vi möts för jorden är rund


Sitter hemma hos Rasmus med honom, Philip, Jacob och Rasmus gulliga lillebror och spelar fifa. Riktigt grabbhäng, ska åka hem till Philip senare och kolla på fotboll på tv, hehe som sagt, grabbhäng.
Sover hos Philip sen, bra lördag!


En himla skön känsla att se brynäs ta sm-guld, gårdagens bästa helt klart!


Ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm


Jag ska sjunga mina sånger tills ni tröttnar och går hem, men det tar på min nerver att stå där varje kväll


Har kommit hem efter en kortkort skoldag, från halv elva till tio över ett. Vore vädret lite mer mysigt så skulle denna fredag vara toppen. Men den är rätt så toppen ändå med tanke på att min prins kommer om ett tag och att det blir en innebandymatch ikväll! Sitter för tillfället framför tven med phineas och ferb och äter kiwi och choklad, NOM.

Good things fall apart, so better things can fall together


Någon har visat sig gå ungefär samma snirkliga, dunkla väg, i hjärter dams labyrinter


Lite knackig uppdatering, men det blir så ibland. Blev tvungen att tänka efter vad jag gjorde igår och så kom jag på att jag faktikst var i Stockholm och spelade fotboll. Det var seriepremiär mot Djurgården på stadshagens ip. Vi vann med 3-2, skit kul! Kom hem vid halv elva och la mig efter lite kvällsfix.
Idag så har jag haft svenska nationella, stått inför klassen och pratat om min kära bror. Idag har jag även skrivit naturprov, hade bokstavligen inte pluggat någonting men hoppas att jag klarar det, gjorde mitt absoluta bästa i alla fall!
Har kommit hem från skolan och pappa ska göra hemgjord pizza, nice! Mot kvällen ska jag provträna med bälinge, spännande.

Om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig


Denna dag har varken varit värdelös eller toppen. Började med ett sinnersjukt svårt matteprov som inte var på något som vi har haft i boken typ. Gick inte så bra för mig men hade inte förväntat mig det heller så det är ingen större fara. Har även hunnit med ett pass fotboll i skolan, inte så kul idag faktiskt men skönt att ha gjort det ändå. Har skrivit lite på mitt nationella tal om relationer när jag kom hem och ska senare åka till stan för att fira min morbror som fyller 29 idag!
Får inte glömma att Philip är på ingång också!

Idag har jag och världens underbaraste pojk hållt ihop i fem hela månader


Läckerbitarna hääär

Tårar och svett och plötsligt vett och etikett, och bakelser med jordgubbar, punsch och efterrätt


Sitter i köket idag igen för att min data har hamnat här. I alla fall så ska jag bege mig mot duschen som jag tillbringat större delen av mitt liv skulle jag vilja påstå. "The shower is were the love is" passar in på den första bilden. Kanske inte riktigt så det är men aja. Ska duscha eftersom att jag har varit på fotbollsträning. Kom hem efter det och har varit med mor min. Imorgon så ska jag ha matteprov, åååååååååå vad jag längtar!!

Jag kan ha räknat sekunderna som gick mellan ljuset och åskans dån



Sitter på köksbordet och ska strax äta hemgjord pizza. Har pluggat en massa idag men jag vet knappt om jag blivit något klokare. Philip ska pallra sig hit och senare blir det hockey. Brynäs kan vinna sm-guld!

Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig


Hej hopp. Sitter för tillfället i min säng och ätit den maoam på bilden över som jag också nyss insåg att det hette och inte moam, man lär sig något nytt varje dag hehe.
Spenderade kvällen igår tillsammans med Philip, vi såg på brynäs och John Tucker must die. Somnade vid tolv och vaknade vid nio av alarmet vi ställde. Varför det var för att Philip skulle på match och då åkte jag hem så att jag har tid till att plugga innan han kommer igen ikväll. Som sagt, nu ska jag plugga, ciao.

Han åker in till stan ibland och irrar runt där som ett fån, fast hon säkert redan flyttat där ifrån


Hallå i stugan! Min torsdag blev som förväntat, alltså mega bra. Jag och pappa hämtade min lagade telefon som är hel och fin på baksidan. Hämtade upp Philip på vägen och köpte en glass. Senare så åkte jag och pojkarna vidare till läkerolarena. Bra drag där inne vill jag lova, slutade med vinst också, toppen! Somnade sen gott bredvid min skönaböna.

Wallerina får stå för fredagens bild!
Till fredagen så startade dagen med en idrottslektion och fortsatte sen till italienska, lunch och samhällskunskap. Slutade vid två, halv tre och gjorde lite ärenden med Sarah. Köpte en tröja bland annat!
Jag åkte till flogsta och skulle precis hinna hem bra så att jag fick mat och hann byta om innan match. Men sen var det ju knivmannen som han kallas i stan så att hela korsningen på kungsgatan blev avstängd. Kändes bokstavligen som att jag var med i en film när jag gick där med bilar, bussar och människor överallt. Mina planer blev ändrade och jag hamnade hemma hos Susanna för att snabbt äta min subwaymacka, bli hämtad av pappa som hade med sig mina innebandysaker och sen till allians. Matchen slutade 2-2 men är vidare ändå eftersom att vi vann i onsdags.
Efter matchen åkte jag hem till Susanna och mös framför tven med gottigheter.
Blev väckt av Sus runt elva och har kommit hem nu efter en sväng till plantagen med henne, mormor och morfar. Ska fixa mig lite och sen åka hem till Fabbe, pussis.

Men om man skulle råka stanna vid, en kort sekund det vackraste världen har sett på längre tid




En lång sovmorgon till 12, som jag kände när jag vaknade var att jag skulle kunna sova hela dagen, helt slut i kroppen! Men det fanns det inte tid till så jag gick upp och har kollat lite matte och lite tv med Hubba som sällis och ska göra mig smått i ordning nu.

Det finns dom som stannar tiden, det är inte bara en attityd


Sitter i min säng och gottar mig med en skinksmörgås efter en innebandymatch som spelades i allianshallen denna kväll. Vi mötte livetsord och vann med 5-1. Imorgon så blir det en bra dag känner jag på mig! För det första är jag ledig och för det andra så blir det till att åka upp till gävle för att glutta på ishockey med far min, bror, morbror och Philip. Pricken över i't skulle ju vara om brynäs vann också. Återstår att se! Godnatt.

Jag vill ha någonting att tro på, något som tar mig upp en bit över noll



Vill ha soliga dagar vid sommarstugan, sena varma kvällar, grilla marshmallows och mysa med nära & kära.

Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd som hugger och vrider sig i ditt bröst


Jag har skurat rent, jag har vattnat mina blommor, shasat ut varenda råtta & druckit litervis med vatten


Första skoldagen gick väl... bra. Fick bland annat få reda på att matteprovet som skulle vara imorgon är flyttat till nästa tisdag som är positivt. Sen var det fotbollslektion i regnet, kallt och jävligt men trots allt rätt kul. Efter det så var jag och fyllde på busskort på ul i centralstationen där det känns som jag är alldeles för ofta. Nödvändigt men tråkigt att lägga pengar på..

Ett underverk som ingen annan sett, ja där stod pärleporten, så stor och elegant


Måndagens gottigheter!
Sitter och har FET ångest för skolan, det är fruktansvärt onödigt när man inte kan göra något åt saken och bara gilla läget. Men det går dock inte. *Tröstäter godis*

Här under vattnet är jag blå, i poolen doftar världen klor


Börjar med att säga att min påskafton var helmysig som väntat. Släkt och god mat, kan knappt bli bättre! Somnade i min sköna säng efter ett samtal med en glad kille.
Philip kom igår vid fyra, vi kollade på bb, Bruce den allsmäktige och åt godis.
Skönt att vara ledig idag också, så skolveckan blir kortare, det behövs faktiskt. Så himla omotiverad till skolan just nu, men ju fortare det går så blir det snabbare sommar och andra trevligheter som sista april!
Farmor & farfar kommer strax hit och umgås och äter lite sushi, bra måndag :)

I min värld kommer inget gratis, ingen tror mig men allt har ett pris



Har pysslat lite denna morgon :)

Här kommer rädslan, gamle vän. När alla fjärilar i magen vaknar upp & viskar välkommen hem


Glad påsk allihopa!

Idag har jag sovit länge, duschat och målat naglarna som jag ska visa i nästa inlägg.
Har inte ätit frukost än, vet inte om jag ska ta något eller vänta tills påskmaten, insåg att det var världens ilandsproblem när jag skrev det.. Aja, ska fortsätta fixa mig så att jag är klar när vi drar till mommo & moffa!

+ + + +



Min kväll har jag mestadels spenderat med mamma och pappa framför tven. Vi kollade på jägarna 2, den var faktiskt bra. Det var längesen jag såg sånt program, jag har blivit så himla känslig för skrämmande filmer/deckare. De ploppar in i mina drömmar och så inbillar jag mig att de är någon av de "dumma" följer mig när jag ska gå på toa på natten...
Som de flesta kanske förstår är det min mami & papi på bilderna ovan. Jag älskar er, ni är bääääst!

Jag håller andan med dig för jag vet hur du känner, jag vet att de orden bränner


Fick lite godis av Pillis som har snappat upp att jag gillar dessa ovan
Då var det fredag idag då. (blev tvungen att kolla upp det hehe) Har ätit kebabrulle och umgåtts med min familj. Kom hem från Philip idag vid fem. Vi har bland annat spelat kinekt, ett spel på xbox när det är som en kamera framför en och så spelar man spel när man är med på tven. Inte så fantastisk förklaring men jaja. Vi spelade volleyboll, fotboll, bowling osv. Det var mykkkeee kuuult. Men åkte hem idag för att imorgon så ska vi hem till mormor och morfar för lite påskmys!

Frågor & svar

Hej Julia, jag har en fråga jag skulle vilja ha svar på.
Det är så att jag ska operera bort mina halsmandlar snart, och är så nervös. Du har ju opererat bort dina, kan inte du säga lite hur det kändes före/efter operationen. Hur upplevde du det? Tacksam för svar.

- Hello. Jadu, jag kan inte ljuga för dig och säga att det var smärtfritt och allting bara var bra för det skulle inte vara schysst i längden! Men innan operationen så var jag nervös som tusan, skulle åka ifrån min sommarstuga där alla i min släkt var medan jag och mamma skulle åka in till stan till sjukhuset. Men vi fick ett litet rum och hade det mysigt ändå! Kändes lite som vi var på hotell när sjuksköterskorna kom in och ut. Sen precis innan operationen fick jag någon tablett som jag skulle bli trött av, trodde inte på att jag skulle bli trött men somnade i mammas knä och hade snarkat vilket jag aldrig gör annars. Blev hämtad och fick ligga på någon säng som dom rullade in i operationsrummet. Var skit nervös där inne men var ändå lite borta i skallen efter tabletten så det var ändå inte panik. Fick sen en liten spruta och kommer knappt ihåg att jag försvann. Vaknade upp efter operationen och var lite hög haha, kommer ihåg att jag ville krama alla som var där inne. Somnade igen och vaknade upp i ett rum där man vaknar till och var hur trött som helst! Fick åka till det lilla rummet igen där jag och mamma stannade tills dagen efter. Själva operationen var hur himla smärtfri som helst, kändes inte som att något hade hänt. Men natten var lite jobbig, fick massa mediciner så att jag inte skulle ha ont. Vaknade under natten och hade ont men då kom en sjuksköterska in och så fick jag tabletter och så. Hade ont i kanske två veckor framåt men det gick upp och ner med smärtan. Nätterna var jobbiga och när man skulle äta. Men glupsk som jag har så skulle jag äta hur ont det än gjorde. Kommer ihåg när vi hade beställt pizza för att jag trodde att jag kunde äta och när den låg framför mig men jag vägrade äta, slutade med att jag åt lite ändå.
Klarar man sig genom de värsta dagarna och tänker framåt och positivt är det hur värt det som helst. Jag har aldrig fått större halsproblem efter det, lite ont i halsen av förkylning men det är normalt.
Var inte allt för nervös bara, det är den vanligaste operationen och det kommer gå bra! :) Det blev ett väldigt långt svar, men bättre för mycket information än för lite! Lycka till :)

Jag glömmer att vi glömt allt om varann, alla har vi fastnat hos nån någonstans


Igår vaknade jag upp bredvid fina killen och åkte sen till stan för att träffa moster min. Vi gick och tog oss en varsin smoothie på moe joe's och knalla sen in mot staden. Spontant fick jag med mig en kofta och en blus eller tröja eller vad man ska kalla den. Gick hem till Susanna och åt lunch och myste framför tven och gick sen för att köpa lite godis till bion. Vi såg titanic, första gången för mig och den var hur bra som helst!
Vaknade runt elva och har kollat på big brother avsnittet jag missade igår och ska ta mig något att äta och sen göra mig i ordning för att åka till Philip.

Som om orden inte betyder nåt alls, som om tungan bara var nåt som fastnat i din hals


Ska ta mig en dusch och sen kommer Philip. Imorgon ska jag träffa Susanna, vi ska äta middag och sen gå på titanic 3D. Känner att det är dags för att se den för första gången nu... Efter alla dessa år så är det dags!

Läppar mot läppar, två hjärtan i brand, som ger sommartider till varann









FYFAN vad jag vill ha sommarlov! Den här sommaren ska bli dunder, kanske bättre än någonsin? I år slipper jag i alla fall smärta i halsen efter att jag tagoit bort halsmandlarna. Susanna och kanske resten av "ungdomarna" ska vara hemma på midsommmarafton (?). Dock blir det inget göteborg och gothia, men då kanske det händer något annat kul istället. Det återstår att se, jag vet i alla fall att jag längtar och hoppas att det blir super!


You can hate but never break me, this is what I'm made of


Goddagens. Känns så himla bra i kroppen att det är lov! Har inga stora planer till denna dag vilket känns mycker skönt. Har inte något mer att skriva för stunden heller, tråååkiiigt hoho.

Det måste va på liv & död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


Hejhopp! Inte bra uppdaterat här inte, men har varit busy. Nej. Snarare inte tillgång till data. Har varit med Philip hela helgen och blev kvar hos honom enda tills idag. Har varit iväg på innebandy träning där det blev match mot gubbar/herrar. Roligt var det men svårt också. Sitter för stunden och kollar på bb. Ciaooo

RSS 2.0