Jag lever med en sanning och du kan inte tävla med den


Grattis världens bästa morfar på 65-årsdagen, jag älskar dig så himlans mycket!

Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort, och du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nåt


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, har inte haft sådär jättespeciella dagar. Skola och träning som vanligt. Sen är det ju klart att det har hänt små roliga saker under dagarna men har inget att ta upp.

När man väntar allt för länge, då blir ingenting som man tror

image description

Hejhej, idag har det varit celsiusskolans skolkamp. Eftersom vi är för bra för alla andra skolor så får vi ha en egen. Allt som allt var min dag bra! Gick inte sådär superbra för vår klass, kubbgänget där jag ingick torskade första matchen, frustrerande.. Stannade i skolan för att kika på klassen och andra klasser, det bjöds även på hamburgare, weywey.

Om drygt en timme ska jag cykla till österängen för en fotbollsträning, har aldrig tränat där faktiskt så det ska bli skoj hoppas jag!


Jag märker inte längre vad som görs, jag stör mig på ett ljud som inte hörs




God kväll!
Jag har haft mig en riktigt skön dag idag. Fick en sovmorgon till tio och ett tag efter det kom Philip hit. Åkte iväg en stund för att ha en lektion som bestod av fotboll. Efter det har jag och Philip kollat på film och cyklat till willys för att köpa glass. Vi såg 21 jump street, tyckte faktiskt att den var bra!
Som ni ser här över så blev vår klädsel lite för matchad idag, vi körde på varannan blå och vit, hoho. Såg också på första bilden att det är en enorm skillnad på vår längd, inget jag brukar tänka på annars! KRAMIS


Om du letar efter nån som inte skäms för nåt, som är sig själv i vad som än händer


Fyra av mina nedräkningar här över, det går mot ljusa tider!


+ + + +


Här är min bedårande pojkvän.
Han kom in i mitt liv från ingenstans och vi båda förstod att det var början på något stort. Så som jag känner för honom har jag aldrig känt för någon. Det vi har är bara för bra för att vara sant. Det har gått mer än ett halvår och det känns fortfarande overkligt, för bra för att vara sant liksom. Varje gång jag ser honom så får jag fjärilar i magen, inte för att jag blir nervös utan för att jag blir lycklig, så fruktansvärt lycklig!
Vet inte varför jag skrev ut det såhär riktigt :).. Men en sak är säker, jag är kääär!

+ Inspiration +

jjj
Sommarbrallor här över då. Riktigt snyggt med nitar och hål och andra små detaljer!
Har den äran att få äga de byxorna som är i vänster hörn från h&m faktiskt, det känns bra :)

Du frågade vem som hade förstört mig, och jag gav dig inget svar


Min dag startade med en fotbollslektion på årsta ip. Vidare till skolan för att se en film på italienskan som jag redan sett, stannade kvar i skolan i drygt en timme för att ha en lektion som slutade tre minuter senare, verkligen ovärt.. Aja inte mycket kvar nu så det är bara att kämpa på, skönare så i och för sig än att gå hela dagar! Tog mig en powernap efter skolan och åkte sen vidare på träning, stannade efter träningen för att ta lagfoto, sånt som jag älskar (ironi).
Imorgon är det bara fotboll som står på schemat för min del, lovely!

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler och samlat allt på min gitarr



Bästa mamma

Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om


Har haft det toppen den här helgen. Började med en vinst i fredags och somnade bredvid Pille. Vi åkte på varsin samling vid klockan tolv och efter det så åkte vi till våla. Vi kollade på tv och såg när Sverige tog hem eurovision, helt sjukt mäktigt!
Idag så har jag fått träffa Rasmus och vi tittade på Philip när han spelade fotboll, det var mysigt! Nu ska jag glo vidare på big brother. Tjääena

Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allting tillbaks på noll


Kollade i brevlådan idag och hade fått hem mina navelsmycken jag beställde!

Hennes utsikt var en botten och hennes drömmar var en flopp



Jag gjorde det jag sa igår, gick upp vid halv elva, gick ut i solen och sen innan tolv cyklade jag och köpte sushi. Det var as härligt att cykla måste jag sticka in med att säga! Mitt i maten kom Daniel hem så hängde jag lite med honom och strax efter kom Philip. Vi har myst ute i hettan och tog en paus nu för att inte brinna upp. Ska gå ut ett tag till och sen äta lite mat och efter det åka till samlingen.

+ Inspiration +

fashion

Det blev en sådan bild på kvällskvisten!
Jag är mycket för utstickande brallor och en neutral topp så det där skulle jag absolut trivas i!
Nummer ett med lite mer vardagskläder och så nummer två lite mer festligt.

När allting verkade enkelt i ditt liv, när du kände dig utestäng från mitt


Har planerat min lediga dag imorgon och den ska bli super! Börjar med att sova till runt tio. Gå ut till solen och sen cykla för att köpa sushi till mig. När jag kommer hem ska jag äta ute och sen kommer världens bästa pojke som jag ska mysa med. Mot kvällen ska en match spelas! Ska väl lägga mig strax så min plan går ihop! Godnatt på er

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man, lever kvar i samma damm och du går i samma kläder


Blev till att använda min nya kjol idag!

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut


Hej hopp. Fick sluta strax innan halv ett idag istället för fyra. Det har blivit så när det är muntliga nationella i matte och opponering av våra pm arbeten. Så det klagar jag inte på! Har som tidigare dagar varit och gottat mig i solen. Lyssnat på Melissa Horn och somnat som de tidigare dagarna också. Ska byta om för att åka på träning.


Om du letar efter nån som möter din blick, undet täcket en söndag i november


Godkväll. Sitter i min säng och kollar på bb, som varenda kväll. Ska sova efter det så jag orkar med morgondagen. Tror inte att den kommer vara så värst ansträngande men i alla fall.
Sådär ska jag ligga och sussa i natt som jag en gång gjort hihi. Godnatt people!

Du ser på mig vännen, precis som om jag gjort något fel


Min shopping idag. Bara massa nödvändiga saker och min kära kjol som jag skrev igår att jag skulle drömma om. Behövde jag ju inte göra! Ser nästa precis ut som den nedan på inspirationsbilden så jag är nöjd!

Jag kan ångra det lilla jag säger, eller dra ett allvarligt skämt




Mitt i mitt solande ringde det i min telefon. Det var Susanna som frågade om jag ville följa med henne och Charlotta en sväng på stan och äta glass vid ån. Svårt att tacka nej till mina favoriter så jag begav mig till stan.
Har kommit hem och känner mig allmänt trött och väldigt hungrig så ska försöka göra något åt det nu. Ciao

Och jag kände dina ögon den natten, dom följde varje steg


Börjar med att nämna matchen igår, vi vann med fem mot två. Nämner på samma gång att jag fick in tre av dom, med mina nya skor och allt så det kändes lyckat!
Hemma efter en skapligt kort dag och ska strax ut i solen och njuta. Hörs dåå

+ Inspiration +

Summertimes

Har fått upp ögonen för dessa kjolar, så himla fina! Vet inte riktigt om jag ska köpa mig en sådan, men man ju alltid drömma lite!

Ja jag ville leva farligt, så jag slängde mina skor. Ibland blir inget som man tror


Min dag har bara bestått av matte nationella. Från halv nio till tolv med en paus på 30 minuter. Har myst ute i solen tills nu och ska snart bege mig till samling för det vankas match ikväll!

Han öppnar fönstret mot trafiken och larmet, nu får det faktiskt vara bra


Vill att morgondagen ska vara över. Vill inte ha matte nationellaprov. Men det verkar som att det är många som har svårt för det så jag är inte helt ensam.
Min dag har varit otroligt skön. Vaknade upp bredvid min solstråle och inte nog med det så kom det in solstrålar in i mitt rum utifrån. Åt frulle utomhus och spenderade resten av dagen utomhus.
Runt halv fem begav jag mig till årsta ip för att träna fotboll. Kikar nu big brother och sen sova och ladda till morgondagen.


+ Inspiration +

Summertimes

Har trixat ihop en inspirationsbild med lite sommargrejer.
Det kan vara kul med lite annat än bara bilder somjag har tagit själv.
Det kommer helt klart komma flera liknande bilder som den ovan! Enjoooy

Men ska jag sjunga, ja då ska det finnas tid att sjunga fritt


God kväll! Kan inte låta bli att nämna vädret, så himla skönt!
Jag gjorde som jag sa, plugga och solade. Umgåtts med Pille och ätit god middag och ska äta jordgubbar med glass sen. Vi är lite som vi är och har just byggt en koja i mitt rum..
En riktigt bra söndag har det varit, är och kommer att vara (förhoppningsvis). Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Det värsta är att du förstår, du har gått samma vägar som jag går





Hej allesammans. Nu kan ingen vara missnöjd med min uppdatering med tanke på att jag gjorde sex stycken inlägg igår!
Tog en paus från solen och plugget för att skriva lite här. Är hemma ensam och väntar på min pojke som ska komma snart. Innan dess ska jag fortsätta med pluggandet och solandet.
Väderprognosen visar fint väder framöver, sen kan det ju ändras snabbt som sjutton så får njuta varje sekund av det fina vädret!


Och alla vet vart du är, du skulle sälja din själv för att få stanna där


Sitter i vardagsrummet och kollar på cl finalen fast jag egentligen inte är så intresserad av det för att jag inte hejar på något lag, skönt eftersom att det är straffar just nu. Ska ta mig en dusch och lägga mig sen. Imorgon har jag bestämt mig för att jag ska vara ute fastän det inte är klarblå himmel och strålande sol så ska jag ligga på en filt och plugga matte. Philip kommer imorgon också, saknar gossen redan fastän vi sågs tidigare idag.
Godnatt folket!

Jag har fastnat med händerna i marken och i minnet från en mardröm


Klänningen köpte jag idag när vi cyklade till gränby. Enligt mina planer är det meningen att jag ska ha på mig den på skolavslutningen.
Inte långt kvar i skolan nu, känns helt underbart skönt!

Och jag följde dig längst vägen den natten, så vuxen i din hand




Detta ståhej har jag fixat ihop denna lördagskväll, hur gott som helst. Ska verkligen göras flera gånger!
Borde egentligen plugga matte just nu för att inte behöva gå sommarskola. Men jag vill inte plugga. Vill inte gå sommarskola heller.. Antar att jag måste dra fram boken ändå för i längden är det det som blir bäst.

En hand över min, en obehaglig väntan i vägen för din. Men jag har mina skäl



Idag har jag även hunnit med lite pyssel, riktig nöjd faktiskt!

Jag går med dig överallt, i sommarsol och vinterkallt, när tankarna tar överallt


Idag blev det grillat tillsammans med la familia. Jag har till och med stått för salladen. Eller ja, det var ju inte sådär mycket att vara stolt över, dra kniven fram och tillbaka några gånger liksom. Men alltid något!

Så mycket man kan göra och borde och vill men mitt i allt så ska man räcka till



Det var det här jag var och shoppade i onsdags. Fotbollsskorna ska jag förmodligen behålla, svårt att hitta perfekta skor när jag har knölar på utsidan av foten och problem under fötterna.
Och trosorna fick jag av Pillis för att jag ville ha sånna ♥


Jag försöker att strida mot känslan, men det är rädd och den spelar ett spel nu


Bloggen ligger på den nivå då jag inte skulle läsa den om jag var ni. MEN! Det blir så ibland och jag hoppas ni vill klicka in ändå, för för eller senare så kommer det bättre inlägg och det kommer det att göra idag!
Igår spelade jag och Philip spel nästintill hela dagen, kalaha och fia med knuff. Mysig att göra någonting annat än att glo på tv hela dagarna. Vi cyklade till konsum och shoppade lite godis och fram mot kvällen satte vi igång tven och befann oss framför den resten av kvällen.

Kom hem idag på dagen och har bara myst i det fina sommarvädret. Jag och mamsen hoppade på hojarna och cyklade till gränby centrum för lite fix och trix. Stannade vid 4H gården och kollade på lite får, hihi. Jättemysigt var det!

Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden

image description
Hejhej, sitter hemma hos Pillis och äter popcorn framför hockeyn och har inte gjort så mycket idag. Var hemma hos hans farmor och farfar och åt PANGkakor och fikade lite, mysig och slapp dag!


Vi såg månen genom rutan och jag var lika tom och full precis som du


Hejhej. Det blev ingen bloggning igår för att jag spelade fotboll och var med Philip, det är oftast de två sakerna som håller mig från borta från datan. Men i alla fall, idag så är det ett halvår sen vi bestämde oss för att det skulle vara vi så det har vi "'firat" med att äta kinabuffé. Nu är vi hemma hos mig och imorgon är vi lediga så då får jag äntligen sömn. Går runt och är så trött hela tiden så det ska bli superskönt!
Fick med mig ett par fotbollsskor och en sporttopp hem från stan idag och så fick jag en liten present av min pojke som var tre par trosor som jag velat ha länge. Kan visa sakerna senare! Ha en bra långhelg people.

Frågor & svar


Jag fick en fråga om hur jag och Philip träffades som även sa att vi var söta så jag börjar med att tacka för det, tack!
Jag har skrivit det här förut men kan ta det igen om det finns någon mer som skulle vara instresserad av att veta. Det började med att någon av oss gillade den andras profilfoto på facebook. Sen så hade jag sett honom i skolan och jag antar att han hade sett mig också för att skrev till mig i chatten som övergick till wordfeud och sen sms. Fem dagar senare bestämde vi oss för att ses och då klickade det direkt. Han åkte till och med iväg för att fira sin kusin och sen kom tillbaka sent på kvällen och tog nattbussen hem första gången vi var med varandra.
Dagen efter åkte jag till enköping för att spela fotboll sen sågs vi igen direkt när jag kom hem två dagar senare. Efter det åkte jag till Thailand i två veckor. När jag var där borta så skrev vi till varandra varje dag och sågs direkt efter att jag kom hem och blev officielt tillsammans nästan på direkten. Fast det kändes nästan som vi blev tillsammans när vi fick syn på varandra när jag väntade på honom vid vaksalatorg och skulle åka hem till mig för första gången.
På onsdag har det gått ett halvår sen vi blev tillsammans och sju månader sen han skrev till mig. Och en liten hemlis som inte kommer att vara det nu längre är att jag drömde om honom innan vi ens började skriva. Lite läskigt men det var väl något tecken på något vis!

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen. Vi hade skogarna i söder & drömmarna i väster


Jag har egentligen ingenting att skriva. Men jag vill faktiskt ladda upp mina bilder som jag har tagit idag och så får ni ju lite mer att titta på så nu gör jag det. På den översta bilden är det mitt lilla mästerverk och den under är det min skål med glass i. Kan passa på att tipsa er om att det är fantastiskt gott att smula digestivekex som uttalas digestiv på med lite maränger till! Puss på er alle goe mennicher :)))))))

Jag har ett hem under täcket som ingen har ryckt, här är det varmt och tryggt


Dagens uggla.

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill


Har haft en jättebra helg. Det började med min match i lördags med vaksala. Första matchen med dom och det gick bra, fick till och med en liten plats i tidningen och på unt.se, det var roligt tycker jag! Åkte hem till philip efter matchen där jag tillbringade min helg till igår då vi tog bussen hem till mig klockan sju. Vi tog en promenad längst ån i väntan på bussen från stan. Vi kollade sen på big brother som är ett program jag inte kan slita mig från..
Skoldagen har vart helt okej, avbröt dagen för att åka till kiropraktorn och kolla min nacke som hade låst sig. Han knäckte lite så det ska bli bättre snart.
Eftersom man inte får träna samma dag man gjort det så ska jag och mamma åka en sväng för att kolla på nya fotbollsskor till mig.


Det bor en clown i mina skratt, och en fakir i varje natt


Mina fina på en och samma bild.
Känns verkligen på tiden att få komma hem och slappna av utan att veta att man ska iväg på träning. Ligger därför nu i min säng som en strandad säl efter att jag just ätit en god middag bestående av oxfilé och klyftpotatis.
Har hunnit med att träffa Philip en sväng idag också, efter skolan åkte jag intill stan och mötte upp honom för att kolla på lite sommarkläder åt honom och efter lite köp åkte vi hem till mig och åt glass med maränger.
Min kväll ser inte roligare ut än som så att jag ska ta det lugn och njuta av att det är helg. Imorgon ska jag spela min första match med vaksala så det är väl redan dags nu att börja tagga, man måste ju ändå vara ute i god tid hihi.

+ + + +



Jag kan knappt förstå det, sjutton ynka skoldagar kvar tills sommarlov. Trots att det är arbeten som ska skickas in, nationella och stress så känns det så himla värt att kämpa det sista nu. Lovet kommer bli helt underbart! En sommar tillsammans med Philip, vänner, familj och släkt. Sommarstugan, gothia, Daniels student och allt!

Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans


Hejsan hoppsan, här var det dåligt med uppdateringar. Men så kan det gå när inte haspen är på hehe. Nej, men igår var jag i stockholm och spelade fotboll och idag har jag haft fotbollsträning men nu kände jag att jag kunde skriva lite här.
Hur skönt som helst med sovmorgon idag, började halv tolv med naturkunskap. Slutade klockan fyra, snabbt hem och byta om och åka iväg på träning som började kvart i fem. Vädret startade på topp imorse men slutade något mindre bra, spöregn hela träningen..


Ta min hand, du tände min eld. Ta min hand, säg vad var det som hände sen?




Hemma efter en lite annorlunda dag. Hade matte första lektionen och sedan historia. Efter det kom min snälla pappa och hämtade mig och så åt jag lunch hemma och sen blev jag skjutsad till årsta ip för träning med klassen. Slutade inte så himla bra dock. Jag ska alltid säga när jag tycker något är fel, och i det här fallet hur tränaren betedde sig. Men jag anser att det varar längst att stå för det man tycker men att man får ta konsekvenserna på vägen. Hur som helst, har tagit mig en pn (powernap) och ska träna igen senare!

Men vägen hem den var alldeles för lång så jag genade genom en skog


Det blev lite kvällslyx med en skål mjölk med jordgubbar denna kväll. Försöker snappa upp något roligt att skriva men det finns liksom inget att hitta på så tror jag slutar skriva nu innan det blir alltför ointressant och tråkigt. Ska sussa ensam för första gången sedan onsdag, kommer bli lite tomt men ska nog fungera ändå. Godnatt!

Han som får mig att skratta när jag helst inte vill le ♥


Blev du stärkt av allt eller sårad och öm? När släpper man en dröm?


Första jordgubben på läääänge!

Känner inte att jag har så mycket att säga idag. Vill i alla fall inte att det bara ska vara måndag. Vill ha helg. Vill ha lov. Sommarlov. Nuuuuu. Det är dock inte så mycket kvar, cirka 21 skoldagar kvar så det är bara att härda ut!
Kom just hem från fotbollsträning med vaksala, mycket skoj var det. Nu hade jag tänkt att ha en date med duschen, ciao.

+ + + +


Jag vill inte ha nåt suddigt för en kväll, jag vill inte sakna förut


Idag har jag varit i Stockholm och spelat match. Efter den har jag varit ute i solen med ett skönt fotbad. Idag åt familjen utomhus också, härlig kväll! Plus på det så är Philip på väg hit nu med. Hoppas ni också har haft en bra helg!

Men jag undrar om du valt att leva så banalt och om du inte hellre vill bli fri








God kväll kära. Jag har dragit på mig mina mjukiskortbrallor och väntar på att Philip ska plinga på. Kom just hem från en mysig kväll tillsammans med min pärla Emily. Som sagt, vi såg american pie och den var bra som väntat! Tyckte dock synd om flickan bakom oss som inte såg ut att vara en dag större än 10.
Imorgon vankas det fotboll i Stockholm, får se hur det slutar. Godnatt!

När våran dagistid tog slut, så såg vi likadana ut med samma drömmar om att bli en popidol


Hallådär.
Min livlösa lördag har fått lite planer. Har just ätit pizza tillsammans med Daniel och ska väl kolla lite fotboll på tv, senare ska jag ta mig in till staden för att möta Emily. Vi ska på bio och se american pie reunion, ska bli kul! Mot nattetid kommer prinsen hit. LOVE

Så kom han ner från himmelen till mig, och jag drömde att jag följde honom hem



Thailand 2011.
Hej hopp galopp. Sitter i min säng och har gjort ett tag nu, kollade på gårdagens big brother-avsnitt eftersom att jag och Philip missade det igår. Varför? Jo därför att jag somnade runt klockan nio igår, trött tjej skulle jag vilja påstå.
Imorse så gick vi upp runt halv tio för att han skulle på något möte och sen spela match, jag fick skjuts in till stan av hans snälla föräldrar och kom hem em timme tidigare än vad jag skulle ha gjort om jag tog bussen så det var skönt.
Pappa har hjälpt mig att klicka hem ett par fotbollsskor eftersom att de jag beställde tidigare var slut. Det var inte en svensk hemsida så hoppas att jag får mina godingar ändå och allt blir frid och fröjd!

"Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt? Du sa du behövde tid, du hade tid"



Gårdagens shopping här!

Hur ska jag gå hem när allt är såhär? Jag vet du kommer att se på mig sådär



Trött och ovärd dag, men ska bege mig till min absoluta favorit och höja stämningen på denna fredag!

Och säg gubbe, vad har du I påsen där, och varför har du så utslitna skor?


Min dag har varit bra. Den började med engelska nationella, det kändes okej så jag hoppas det är okej också! Kila ner på stan tillsammans med Sarah, Frida, Fia och Julia. Vi kikade runt lite och alla blev av med lite stålar. Jag fick med mig ett par kortbrallor och ett linne hem. Vi åt varsin cupidosallad och njöt av vår långa rast. Tillbaka till skolan för mer lektioner. Slutade klockan fyra och så tränade jag fotboll med vaksala klockan kvart i fem. Efter det så åkte jag hem till mormor och morfar för att äta och fika lite för att mormor fyller år idag. Min pojke kom hem till mig efter det och nu ska vi bara vara!

Sammanfattar min valborg med dessa tio svartvita & spektakulära bilder











När vi kom hem till hennes hus, hade hon städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus


Hej alla glada! Och ledsna om det finns någon sådan, men det vore ju lite tråkigt!
Gick nyss in efter att ha varit ute i solen ett tag, måste tagga till för match ikväll mot aik.
Men smått om valborg, sammanfattar det till en superbra dag med superbra vänner, somnade bredvid Philip och gjorde ingenting i tisdags förutom sola och sov. Mot kvällen åkte vi hem till mig och vaknade imorse otaggad på att åka till skolan, men så är det. Har i alla fall riktigt bra dagar, fått känna känslan av sommarlov. Längtar tills det är på riktigt!


RSS 2.0