+ + + +

Vet ni vad jag behöver?
Jag behöver sol & värme.

+ + + +

Den här fredagen hade jag bestämt att jag skulle plugga på för att det knappt finns något tillfälle innan provet på onsdag. Men pluggar jag? Nej. Inte det minsta pga att det är så fruktansvärt svårt. Det är filosofi jag talar om. Det känns inte som att det ens är någon mening med att dra fram alla papper och titta igenom dem då det inte är något ord som är begripligt. Men om bara någon liten minut ska jag, måste jag stänga ner och gå in i pluggbubblan.
Ikväll är det idolfinal och jag hejar på Kevin. Tycker absolut inte att han platsar där men det är det som blir lite roligt också.

+ + + +

Sjätte december tvåtusentretton.
Idag kände jag för att radera twitterappen och ta en paus från att jämt och ständigt dra fingret ner på mobilskärmen för att se om någon möjligtvis har skrivit något intressant då det nio av tio gånger inte är något som man ens bryr sig om. Det känns för tillfället bra då det tar mycket uppmärksamhet, tid och energi.
Jag drog istället fram kameran som stått på hyllan och fått alltför mycket damm på sig, knäppte dessa bilder som jag kände för att lägga upp här. Här på min sida som har stått stilla ett långt tag.

RSS 2.0