Redo för partaj!


Hörs nästa ååååååååååååååår!

Gott Nytt År!

Sitter i min säng och är lite stolt haha! Ska dra mig mot stan för att träffa Emily. Pussheej

Ge mig sommar & landet







Jag kan inte skilja på

Reste mig just från denna position och taggar inför middagen, det blir nämligen pizza, yummiii!
Imorgon är det nyårsafton, har ingen fet plan, jag och Emily tar det som det kommer, skönt de med faktiskt

Silver i Maxi-cup

Dålig uppdatering här men nu är jag tillbaka efter några dagar i falun tillsammans med bbk. Det slutade med att vi tog hem silvret, det var inte det som jag hade väntat mig så jag är skit nöjd! Roliga dagar tillsammans med flickorna. Kom hem vid halv tio igår och sen kom Philip hit. Det var efterlängat må jag säga. Vi har degat hela dagen och hunnit med att kolla på Bad teacher. Han åkte nyss och här sitter jag i soffan med tven framför mig och godispåsen bredvid, skönt som in i.


This is my happy violence

Det blev en tripp på stan som sagt. Trängsel, stress och trötthet var det jag kände. Men mitt i allt fick jag med mig en skjortblus hem. Vi åt på panini och för mig blev det en ceasarsallad, mumma.
Ska strax sätta igång med att packa, imorgon bär det av till falun för innebandycup!

I will give up this fight

Goood morgon goood morgon! Nej goddag kanske, jag har faktiskt varit uppe ett tag.
Igår kväll kom Philip till mig, vi kollade på Sunes sommar. Det var inte igår man såg den! Fast jooo det var det ju.
Ska strax åka in till stan med mamma, Susanna och mormor, kanske träffar Pillis där. Tjoflöjt

Min braiga julafton

Hej alla goa! Hoppas att ni alla har haft en bra julafton. Det har i alla fall jag haft!
Jag vaknade klockan nio igår och satte på julkalendern, myste genom det sista avsnittet i min varma och gosiga säng och gick sen upp och bytte om. Klänningen på! Sedan rullade familjen till farmor och farfar där kussarna befann sig. Åt lite mat och öppnade klappar. Vid tre ungefär åkte familjen vidare till mormor och morfar där Susanna och Stefan befann sig. Där spenderade vi resten av julafton med massa mat, julklappsutdelning i nästan fyra timmar och lite spelande. Vi spelade parlamentleken där man har en lapp med massa roliga frågor så fick man inte säga ja, nej eller tveka. Kul! Vi avslutade med att kolla på Johan Glans film, rolig gosse det där. Somnade sedan vid tre tillsammans med storebror Daniel och sen så kan man ändra från att säga moster och morbror för det känns snarare som att det är mina storasyskon som har flyttat hemifrån.
Vaknade imorse, åt frulle, kollade på Harry Potter, kollade på Ensam hemma och sen kom mamma och pappa över då alla åt lunch tillsammans. Men nu så är jag hemma och har städat, klämt på mina nya saker och ska strax ta en dusch. Väntar nämligen finbesök!


GOD JUL






Jag & Hubba taggar till julafton!



There comes a time

Hej alla läsare, tittare eller besökare får det bli. Hej alla besökare! Hoppas att allt är lika bra med er som det är med mig. Jag mår verkligen guld idag. Hela kvällen igår kollade jag på julkalendern som jag hade fixat så att man kunde så på tven. Började med 1 och slutade kanske vid 16? Vet inte riktigt men kollade till 21 idag och ska kolla klart snart! I alla fall till 23. Aja inte bryr ni er om hur långt jag har sett, men kanske med vem jag tittade med? Tittade och tittade, mitt sällskap var i alla fall min prins och med det förstår ni nog att det var Philip. Igår så öppnade vi våra julklappisar tillsammans. Fick ett jättefint armband hihi. Idag så stack han vid två och vid fyra åkte jag till mormor och morfar med Susanna. Senare kom Daniel och Stefan. Vi bakade lussebullar och hade det bara trevligt. Känns skönt att veta att jag ska befinna mig där tillsammans med dom imorgon också. Jag och min broder blev hämtade av våra päron för kanske en timme sen och med sig hade de donken mat, mmmmmmums.
Ska strax ta mig en dusch och göra mig julfin! :)

In my paradise


I can't make you love me


Hänger lite med flickan på den vänstra bilden och väntar på att pojken på höger bild ska komma hit!


Julbak med bästa




A happy endning

Hej hej och hej igen. Inte haft tid till min kära blogg dessa dagar. Åkte till Philip direkt efter avslutningen i tisdags och sen kom jag hem igår kväll efter att ha kollat på några filmer och bara myst och sen åkte jag direkt på träning. Det blev en julavslutning med tårta och lite tävlingar. Efter träningen blev jag skjutsad av papi till Susanna där jag nu befinner mig efter att ha myst igår framför tven och idag så gick vi och handlade bak grejor och en cupido sallad.
Ikväll så kommer min pojke till mig igen, goooosi.


Mysmåndag





All I want for christmas is YOU

Halloj. Måndag idag och den var bra. Startade skoldagen halv ett och slutade halv tre då jag blev hämtad av mormor. Vi åkte vidare till gränbycentrum för julklappsshopping. Några kassar hem blev det. Min mormor är bäst!
Fick någon kick och har bakat pepparkakor och slagit in massa julklappar med julmusik i bakgrunden. Är helt slut nu känner jag, ska ta något och äta och sen tror jag att det blir en tidig sömn.
Imorgon är det julavslutning och sen lov, helt sjukt underbart. Åker sen till våla med min man och sussar där!



You don't have to save me

Hej alla glada! Jag har haft en toppen helg verkligen. Fredag och lördag har jag redan tagit upp men inte denna dag. Åkte ut till skuttunge på julfest/släktträff. Vi var 65 stycken på plats och det bjöds på lite mat och fika. Direkt efter det så åkte familjen vidare till odinsborg för julbord som kära morfar hade dragit ihop, tack bästa du! Mätt och belåten sitter jag nu på min säng och ska strax duscha och kolla lite på en historia uppgift och sen sussa någongång, skönt nog börjar jag halv ett imorgon. Efter skolan ska jag och mormor shoppa julklappisar!


Stockholm tur & retur


That's just the way it is

Hej där! Igår så mötte jag min pudding på stan och rullade vidare hem till mig. Hann mysa en stund tills det var dags för samling. Vi spelade 3-3 mot hagunda, suck.. Sen åkte vi hem och somnade rätt sent eftersom Philip inte kan hålla klaffen på kvällarna ♥. Vid nio gick jag och mamma till bussen och lämnade småpopparna D & P hemma. På bussen satt flickorna Nordlund som vi skulle tillbringa dagen med. Vi åkte tåg till Stockholm och startade med en fika. Kikade runt och bara hade det bra. Dock var vädret inte med oss! Vi åkte hem till dem efter och åt pizza och umgick. Lovisa, Orfeas och jag spelade kort och det var det sista vi gjorde för sen var det dags att gå hem. Kom hem för några minuter sen och ska snart lägga mig. Helt sjukt trött!
Lyckat!



Våra härliga mammor ♥


Godnatt!


Un ragazzo bello

Hej mina vänner! Har återigen haft en bra dag och fått tillbaka massa kraft och är glad idag. Känns bra att ha ett prov kvar och sen lov på tisdag. Ligger därför och pluggar italienska nu, tror jag siktar högt på det här provet också! Senare är det träningsdags men idag blir det innebandy.
Imorgon är det fredag och då blir det match, och Phiiiliiiip.

There's a fire starting in my heart


Min nya kärlek, sorry Philip :D
Skoja, men ärligt kolla man vill bara klämma på hans kinder! Å så gulli


Drowning

Juste, hade en liten rolig lektion idag, annorlunda kanske man skulle förklara den med tanke på att vi skulle i grupp skriva upp ord som hade med 6 och samlevnad att göra!

Jag ser vad som händer

Heeeeej heeeej. Idag har det varit en bra onsdag, lugn och skön!
Har även hunnit med att träna fotboll, en riktig lagträning för första gången på fem månader, och med tanke på det så gick det nog bra. Som jag gör med allt, ställer höga krav på mig själv så kunde det gått bättre förstås, ajaa. Imorgon är det torsdag och det innebär som vanligt skola och träning. Duschen kallar!

Svängde förbi ica och fick med dessa gobitar hem. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMUMS

We have been here before


Nu hade jag tänkt att borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och så småningom somna sött.
Tack för idag, slut för idag.

13 december 2011





K som i kärlek


I'm ready to suffer

Måste det vara storm? Kan det inte få snöa lite lätt och mysigt? Det är ju trots allt Lucia idag. Åå så mysigt jag tycker att det är att kolla på lucia tåg. Helst något riktigt maffigt så man ryser över hela kroppen. Men så var det inte riktigt idag i skolan men det var fint de mé!
Slutade klockan elva idag men stannade kvar och pluggade med Julia och Sarah. Kom hem efter någon timme och har inte gjort något alls, eller en liten tupplur fick jag och skönt var det. Ska återgå till mitt italienska plugg strax. Det vankar prov sörrni!

Lite pluggkraft

Frågor och svar

Jag fick en fråga om min bror att jag skulle berätta lite om honom haha. Jadu, lite svårt men jag ska göra mitt bästa! Min bror heter Daniel Frank och har sin håla precis bredvid mig med kanske tre decimeters vägg mellan. Han har precis fyllt arton år och brukar kallas Danne (tror jag) haha i alla fall inte av mig. Nu för tiden brukar jag säga hans namn och bak i tiden var det Dänjol som var poppis hos mig. Jag skulle vilja förklara honom som en ultimat pojke som har alla de bra delarna. Han är väldigt artig, kanske lite väl ibland men det är inget negativt. Ibland hatar jag mig själv för att jag brukar vara sur på honom när han bara försöker vara snäll och det är oftast på det viset som vi börjar bråka.. Men det är inte alltid mitt fel tro't eller ej, för som syskon kan man faktiskt bråka och det kallas syskonkärlek hehe.
Han har dessutom gått genom ofattbara saker som jag ofta glömmer bort men som jag är sjukt impad över! Jag själv skulle inte klara av att vara så positiv som han har varit/är. Och med det får ni en information om att han också är stark som person.
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer förutom att jag är lyckligt lottad att vara lillasyter åt en sådan fin gosse, han får mig att må bra och orka genom dåliga och såklart bra tider där han är stor del av det bra!
Undrar du eller någon annan något mer så är det bara att fråga mig eller honom, det kvittar! Haha.

You left me all alone


Hejsan svejsan.
Riktigt innebandy helg blev det! Två träningar på lördagen och två matcher på söndagen. Vi mötte f-15 distrikt och vann med 5-1 och sedan var det match mot dalarna då det blev 4-3! Sen blev det måndag och tillbaka till verkligheten. Fy. Fy är allt jag får fram, jag orkar inte skolan, mår inte bra av att veta att det är prov på gång och uppgifter som ska vara klara hit och dit. En vecka till sen så blir det en paus, tills det är gång igen.. Men jag ska leva i nuet, det är trots allt inte allt och det finns flera orsaker till att vara glad!


In a world full of people


Du säger att du minns

Ska snart sova men hamnade vid datan såklart..
Samlades halv ett ute i stenhagen för två innebandypass och kom hem vid halv sju. Det var mycket kul och fortsätter dessutom imorgon men då i fyrishov. Det är förberedelseläger för dj17 distrikt nämligen. Allt för nu. Godnatt!

En trött pojke somnade på mig igår, mysi.

Min ögonsten



Haha sjukt lama bilder!
Myser framför idol med gossen.

Jag saknar dig mindre & mindre


Det är i mitt mysiga rum jag befinner mig, det är Melissa jag lyssnar på och det är nässprayen som är min bästa vän för tillfället.
Det är torsdags kväll och jag är lycklig. Det är två veckor och två dagar kvar till julafton. Och det var det jag hade att säga!

Du om någon borde förstå

Det blev en dag hemma framför tven med katten och godispåsen.

Har jag inte världens godaste godissmak? JOOOOOOOOOOOOO tack jag vet!

Innan jag kände dig


Kvinnan med stämman



Kom hem när du vill

Hejsan svejsan. Onsdag idag och jag mår inte så bra. Känner mig krasslig som tusan.. Men dagen har varit bra! I alla fall efter skolan. Jag åkte hem till Susanna och senare gick vi och åt kinabuffé, MUMMA! Vi gick sen till musikenshus för att kolla på gudinnan sjunga, självaste Melissa Horn. Hade rysningar hela konserten men är tyvärr nu hemma. Skulle vilja tillbaka och höra resten av hennes låtar! Kanske en annan gång? Återstår att se.

Mina fina vän Ida som alltid får mig på gott humör!

Ensam i hålan

Rubriken talar. Haha nejdå men sitter ensam hemma hos Philip, i alla fall nere i hans källare. Han är nämligen på träning. Sitter och kollar på dumma mig och kanske ska plugga lite, bara att så måste jag tända i taket och dit orkar jag inte gå! Får se hur det blir med det. Känner mig så otaggad eftersom jag skrev en hel sida igår och så råkade jag radera det imorse, depri.. Men men det är bara att ta igen!
Haha bilden är ju så långt ifrån bra som den kan komma, men leker lite med mobilen så hittade jag en tomteluva t.ex., har inte på mig den på riktigt mohahaaa. Hejdå


All this way




Känner du lyckan?

Tisdag: Började kvart i nio och slutade tio. Trots det så stannade jag kvar i skolan och pluggade med mina vänner, fikade också, Super Snälla Silver Sarah hade bakat. Åt lunch där och sen åkte jag till stan för att testa klänningar. Har hittat två snigga och har båda hemma just nu men ska lämna tillbaka en, vet inte vilken bara.. Det löser sig. Inget u-landsproblem om man säger så! Har duschat och ska dra mig tillbaka till stan igen för att träffa Philipo. Slaggar där inatt. Imorgon blir det Melissa Horn i UKK med Susanna. FETT kul!

Sarah är tid med att rösta på kingen i idol. Hon hade även bakat bullar, knäck och marshmallowsgrejer. Hon skriver dessutom som hon var 4 år.
Sen blev det en ful outfit bild!


I will never be afraid again


Förstår inte att alla ämena i skolan ska vara så tråkiga. Alla kanske inte tycker så, men ack så tråkigt det är enligt mig.
Håller på med källkritik nu, kanske liiiiiiiite vettiga kunskaper i alla fall!

Svalkar vinden - Den svenska björnstammen


Det finns en annan sida

Hej alla glada. Dagen har varit jättetråkig, har inte varit på humör alls! Känner mig inte så pigg i kroppen heller. Plus att jag har arbeten som ska göras som ligger i bakskallen och stressar mig hela tiden. Kan man inte få jullov nu istället? Behöver det. Lite klappar och mys med släkten! Har något att se fram emot verkligen.
Philip uppmuntrade mig med en bussresa till stan från skolan. Bara några minuter tillsammans fick mig att må mycket bättre. Sitter nu och pluggar lite och stannade upp här för att skriva av mig lite. XO

Tre kvarglömda bilder från helgen!




Grattis i efterskott älskade Mamma!


I LOVE YOUUUU

Ju mera dom spottar

Hej folket!
Tog bussen först till stan igår och fick prata med en saknad vän hela resan och sen fortsatte jag vidare till tunabackar hem till Nattis med ett gäng tjejer. Sen hamnade vi hos en Jonathan och till sist en Alexander. Hade skitkul faktiskt! Somnade på dirren när jag kom hem. Taggade till för match mot alunda men torskade med 4-7, synd men också sjukt rolig match. Har inte gjort någonting efter matchen, bara degat och lidit av söndags ångesten. Imorgon är det måndag, åhå.

Frågor och svar

Umgås du och Ines någonting fortfarande? :): Utan någon speciell anledning eller händelse så gör vi tyvärr inte det. Vet verkligen inte varför, vet i alla fall att jag saknar tiderna tillsammans med den flickan!

Frågor och svar

Hur träffades du och din pojkvän? Vad hände och hur och sånt?: Hmm.. Vi hade sett varandra i skolan först, sen är det oklart vem som började gilla den andras profilfoto på facebook och den diskussionen har vi lämnat haha. Sen den sextonde oktober skrev gossen till mig på facebook. Så gjorde vi det i någon dag tills det gick över till wordfeud och sen sms. Mindre än en vecka senare träffades vi och det klickade på dirren när vi var! Vi träffades veckan efter också och sen stack jag till Thailand. Det var lite jobbigt faktiskt men direkt när jag kom hem så det blev vi. Det tog en månad exakt efter att vi träffades första gången. Det kan inte kännas bättre än vad det gör nu, vi kan verkligen prata om allt och vi vet att vi kan lita på varandra.
Är galen i Pillis

Over the rainbow

Hellooo. Gårdagen var helt perfekt. Började med simning med klassen, stannade kvar en stund och tog lång tid på oss i omklädningsrummet. Jag, Sarah, Julia och Frida åkte ner till stan och gick till cupido. Vi satt där i någon timme och bara snackade massa. Gick sen runt i affärer och jag fick med mig en tröja och ett par handskar. Mötte Philip på stan så tog vi bussen hem till mig. Kollade på Forrest Gump för första gången, åh så söt gosse. Vi somnade vid tre efter att ha snackat om allt och ingenting i flera timmar. Mysigt!
Idag åkte jag och mamma ner på stan igen, tredje gången på rad för mig. Vi träffade farmor och kollade på julklappar, har nu fyra fina saker att längta efter! Daniel kom ner vid tre så åt vi på stationen. En ceasarsallad slank ner i maggen lätt som en plätt! Mardrömsresan hem i det här pissvädret men sitter nu hemma i mjukisbrallona. Blir lite partaj ikväll, rätt osugen nu med tanke på vädret och min trötthet, men det blir nog kul!

High on life

Igår vid tio, halv elva kom Philip till mig. Vaknade upp bredvid gossen som fortsatte att sova medan jag gick ner till mamma och kollade på julkalendern, haha sant. Vi missade bussen men fick mysa framför den rosa himlen, så himla (haha) fin, hoppas någon såg och fick uppleva den stunden! Dagen var lång men garvade mer än någonsin med mina töser så jag har varit hyper hela dagen jag! Mötte sötnöten Emily på stan och kollade runt lite, blev dessutom en ceasarsallad på panini, yumyum. Vi åkte hem till henne och gick sen till träningen. Är nu hemma och är egentligen helt slut och borde inte någonting annat än att sova. Men jag kände mig skyldig att göra ett inlägg idag!
Imorgon är det samling i fyrishov 8.30, slutar efter lite simning då det blir stan igen. Mot kvällen kommer min prins hit. Nu är jag high on life, jag mår verkligen bra!

Vill du lukta på min fot?
Aa bara om du luktar på min!

Haha orkar inte med oss, pussssssssssssssssssssssssssssssss!

RSS 2.0