Frågor och svar

Vilka bloggar läser du? Många vänners och några 'kändisars'.

Favorit sommar outfit? Visa bild! Kör på denna!

Berätta lite om din familj!
Hmm.. Vart ska jag börja? Min familj består av mamma Katharina, pappa Björn, bror Daniel och mina katter Hubba och Bubba. De alla (kanske inte katterna dock) ställer alltid upp för mig. Känner jag att jag inte mår bra, så först får dom reda på vad det är eftersom jag kan berätta allting för min familj. Gäller allt från att det är knepigt med vänner, pojkar, ont i ryggen eller feber så gör dom alltid sitt bästa för att jag ska må bra. Jag har alltid så himla roligt med min familj också, jag är så lycklig i deras omgivning. De har också gjort mig till den jag är idag, jag känner mig trygg och stark i mig själv och det är en stor förtjänst av dom. Det finns så mycket mer att säga om dom fina människorna men jag börjar avrunda här. Jag skulle i alla fall inte byta ut dom mot någonting annat i hela denna värld. Jag älskar er, det vet ni familjen!

Hur tycker du celsuis är? Som sagt, jag trivs jättebra på celsius. Ångrar inte mitt val för fem öre!

Coca cola eller pepsi?
Mjaaa, cola zero om det funkar att svara det!

Dator eller ipad?
Var först begeistrad i min ipad. Kan säga nu att jag skulle klara mig utan den, jag väljer data!

Parfym eller deo?
Båda tack :)

Lång eller kort? Alltså vad du vill va?
Mellan, haha nej men jag är nu 1.61, skulle kunna klämma till med några
centimeter till för att vara helt nöjd. Men finns inte mycket att göra så då får jag nöja mig med det!

Rosa eller grön?
Rosa, ljusrosa!

Converse eller gladiator sandaler?
Det beror helt på tillfälle och väder, svår fråga!

Fjällräven eller odd molly?
Beror också på tillfälle. Men jag har två odd molly så jag känner nog mer för odd!

En bästa vän eller många nära vänner?
Många nära och många 'standard' kompisar som man kan heja på. Eftersom
man inte kan lita på många människor så är det bra att ha flera också!

Thailand eller usa?
Åhå svårt. Men det blir nog Thailand ändå.

Historia eller matte?
Matte, faktiskt. Om någon hjälper mig på traven och jag förstår så tycker jag att det är kul!

Ljusstake eller julstjärna?
Stjärna!

Vad önskar du dig i julklapp?
Haha, pengar, kläder, kommer inte på något speciellt nu!

Hur länge har du haft dina katter?
I sju, åtta år kanske?

Donken eller max?
Mc donalds

Cupido sallad eller panini sallad?
Har inte ätit en hel panini sallad utan bara smakat, den var mycket god men väljer
cupido!

Hund eller katt?
Katt x18

Bra blogg!!
Taaaack!

Frågor och svar

Vilken skola går du och din bror på? Linje? Jag och Daniel går på celsiusskolan. Jag går sam-media profil fotboll och brodern min går handelslinjen.
Hur är celsius skolan? Berätta! Jag tycker att skolan är jättebra, jag trivs väldigt bra på celsius. Hade mina tankar omkring att söka till elit och har dessutom fått frågan att byta men jag tycker det är precis lagom med träningar eftersom jag inte känner att jag 'brinner' för fotboll just nu. Dessutom håller jag fast vid mina fina vänner! Själva skolan är bra också, bra storlek haha och många bra lärare!
Är din klass bra? Trivs du? Ja, enligt mig är min klass hur bra som helst, trivs jättebra och gillar faktiskt att vara i skolan tillsammans med dessa människor!


Små dåliga bilder men det får duga!


Frågor och svar

Saknar du någon händelse från gränbyskolan? Ja det finns många saknade händelser att titta tillbaka på men en händelse som jag kommer på är balen. Det blev ett jättebra avslut!


Look into my eyes


Jag har haft en bra onsdag faktiskt! Fick tillbaka svenskaprovet som jag gjorde precis efter jag kom hem från Thailand. Och för att inte ha pluggat mycket så är jag jättenöjd med ett c- som är vg-! Kom hem nyss och sitter ensam hemma just nu. Börjar bli mörkt ute så jag önskar att någon i my family snart kommer och gör mig sällskap. Ska senare duscha och vid tio får jag besök. See yaaaa


Frågor och svar

Vad ska du göra på nyår? Har inte planerat in någonting än faktiskt!
Tips på outfits på nyår? Jag vet inte varför men jag tycker att svart passar till den kvällen. Men hittade en rosa också. Här har ni några fina klänningar!

You used to hold me


Say it ain't so

En riktigt skön kväll har jag haft! Hjälpte först till med maten *surprise*. Tacos blev det! Efter middagen har jag gjort lite uppgifter, lyssnat på musik och spanat in kläder på olika hemsidor. Mycket skönt faktiskt. Nu ska jag gå ner och bortsta tänderna och sen såklart spela line runner eller rat on a snowboard -.-
Imorgon är det onsdag och imorgon ska jag träffa min älskling :D

Körigt värre!


Dom som bländats av ljuset

Jag tycker att den här tiden på året är jättemysig! Gillar egentligen sommaren så mycket mer eftersom jag inte är ett stort fan av kyla, men med alla fina stjärnor och ljusstakar i alla fönster blir det så himla mysigt överallt! Sen är ju december bättre än de andra vintermånaderna eftersom det är lucia, julafton och nyårsafton. Något att se fram emot. Gosi goooos!


FRÅGESTUND

Fick en frågan om att ha frågestund så det får bli så.
Svarar dock på frågor som jag vill svara på och svar får ni när det är lagom med frågor!

Stone hard, as bulletproof glass

Oskön dag. Inga jobbiga lektioner men bara helt tråkig dag, jag vet inte varför! Avslutade med idrottsmentor på två timmar, rena rama sömnpillret. Hemma nu och ska inte göra någonting speciellt, kanske plugga smått. Over and ooout

Bilden får stå lite för dagen. Hamnade faktiskt på willys, wopwop.


Breathing in snowflakes




Ghost town & haunted love

Efter ännu mer mys med släkt sitter jag nu hemma mätt och belåten.
Överallt är det tjat om snö, och visst så snöar det men det kommer ju säkert vara borta imorgon. Själv bryr jag mig faktiskt inte, rätt skönt när man ändå inte kan styra det!
Trött som jag är känner jag att jag vill somna tidigt ikväll trots att jag ska börja halv elva imorgon, inte helt kry för ett träningspass utomhus i kylan känner jag. Tjoflöjt

Goa unge!

Första advent!


I'm ready to go

Vann matchen igår med 6-1 mot saga! Åkte hem då min fina och älskade släkt var här. Åt tacos och tårta och skyndade mig till bussen till stan och sen till östervåla. Efter en timme var jag hos Philip. Blev filmtittande och mys. Imorse var vi och kollade på hans kusin som spelade hockey. Fortsatte filmtittandet efter det och nu är jag hemma. Ska nämligen fira min kusin som fyller 21!

Daniel & Susanna, mamma & mormor :*


I'm doing just fine



Sitter just nu i min säng med Bubba och har datan inkopplad i tv och har musik på hög nivå. Om en timme åker jag ut till björklinge för samling och sedan match. Efter matchen blir det bråttom hem för här hemma befinner sig det släkt. Efter firandet åker jag till pojk. Ha en bra lördag!

++++


I want to see you happy


You don't know you're beautiful

Fredagen den 25 november startades med idrott. Det blev badminton för hela slanten och f*n så kul det var. Trots alla damp anfall jag fick på mig själv för att jag missade när vi körde allihopa skulle springa runt och slå, hoppas ni förstår vad jag menar för mer detaljerat blir det inte. Blev i alla fall arg på mig själv ibland, det blir så jobbigt när det är individuellt och man vet att det bara ens eget fel att man missat! Fortsatte till italienskan och sedan lunch. Fast vägen dit var lång, stod i kön i en halvtimme och vore det inte hamburgare så skulle vi inte stått där, inte någon annan heller kanske i och för sig. Efter skolan åkte jag till stan med Sarah och Jullan. Fick med mig det jag skulle, tråkiga grejer som torrschampo, hårnålar, snoddar och mascara. Men en blus slank också med hem. Jag och Sarah stannade på panini för en sallad åt henne och en kaka för mig. Kände att vi kunde sitta där i flera timmar mer för att bara prata om allt!
Kom hem för cirka en timme sen och ska strax ner att äta. Blir hemma ikväll för imorgon är det match, är redan taggad!


Världens bästa kille..

.. fyller 18 år idag!
Grattis finaste bror, jag älskar diiiiiiig!

En plats, långt borta

Dagens träning gick tusen gånger bättre än igår, det kändes bra faktiskt. Kommit hem och tagit mig en dusch och hunnit med lite glögg och pepparkakor, juligt, mysigt! Klockan har slagit över tolv och nu är det min storebrors födelsedag, 18 barre, helt otroligt!
Nu är tiden inne för att sovaaaa, godnatt folkzzzzz.


Shut up and drive



Where do I begin?

Hallå i stugan. Har blivit lite anti att blogga. Känner bara att den är ful och att alla inlägg bara blir meningslöst babbel, men jag tycker att det är skönt att skriva av sig ibland sen är det upp till dig om du vill kika in här eller inte! Hihi.
Igår så kom Anna till skolan så fick vi en stund att ta igen efter den långa tid som gått sen vi sågs sist! På kvällen gjorde jag ett försök till att träna efter att jag varit sjuk, det gick väl sådär.. Kämpade på så länge som det gick och ska göra ett försök till idag som jag hoppas går lite bättre. Hade ett 'tal' framför klassen och ett historia prov idag. Sjukt skönt att det är gjort och så skiter jag hur resultatet blir för jag ville bara ha skiten överstökad!
Imorgon är det äntligen fredag.

Like I was the first one



You're perfect for me


En sista gång



Har sagt adjö till Philip och ska fortsätta njuta av min lediga dag. Fast lite läsning får det bli ändå!
Har ingenting att säga för stunden. XOXOXOXOXO

Jag har hört om dig



Bra måndag! Började halv elva och hade en lektion, lunch och en lektion till. Slutade vid två och har inte gjort ett dugg sen dess. Ska äta middag, städa rummet, läsa historia (?) och senare mysa med min man. Imorgon är jag ledig, how good?


Bra cover!


Keep up the good work

Det var inte igår, och inte i fredags heller men nu så!
Var hemma i både torsdags och fredags pga mitt mående, det repade sig till fredagen då jag åkte till min pojk. Igår hade Susanna 25års fest med massa folk, lite lekar och mat. Super kul! Eftersom de alla var 20 så gick dom ut och jag och Daniel gick hem.. Skulle egentligen ha match idag men mådde as imorse, repat sig lite tills kvällen nu men är inte helt på topp. Imorgon får det bli skola vilket fall, sovmorgon till halv elva och ett prov. Orkar inte ens tänka på det men ska läsa lite strax. Och om inte det skulle gå prima så vad skulle det göra om 100 år? Ingenting.


One love






Mellan himmel och jord

Haha! Sjukt fjortisaktig bild... Aja men ignorera det för det jag bara ville visa var mitt hår som gått och blivit långt. Nej, det är inte sant. Har givit upp hoppet om att det ska växa så passade på att förlänga det där borta för ca 2000 kronor billigare.

Thailands shopping!

Det här är 98% av det jag köpte där borta. Inte alls lika mycket som jag fått med mig de andra åren, men det blev inte lika mycket små kraffs som 'roliga' t-shirtar i år. För då finns det grejer som jag hellre köper hemma, men jag är nöjd med det här! Hihi.

















I'm yours to keep


So close your eyes

Hej mina damer och herrar.
Sista dagen på resan hade jag feber och mådde skit och det har hängt kvar efter det. Knappt ätit någonting tills nu ikväll så jag har samlat lite kraft att ens kunna stå upp. Funderade redan imorse på om jag ens orkade gå till skolan och bestämde att jag isåfall skulle gå hem. Men det blir inte så när man är där.. Kände hela tiden, klarar en lektion till, och en till även fast jag bara längtade hem. Stannade egentligen kvar för att det var engelska som jag kände att jag hade missat tillräckligt på, nej då kollade vi på youtube klipp istället för att göra något viktigt, bortkastade timmar! Hade svenska prov också, knappt öppnat boken men det kändes faktiskt riktigt bra, sen vet man ju aldrig hur det blir sen när man får tillbaka provet, ska bli spännande. Efter skolan så la jag mig i soffan med Bubba med massa kläder och filtar men frös tammefan ändå, somnade med en tår i halsen och vaknade kokhet. Fick i alla fall i mig lite mat så det är hyffsat att sitta här och skriva även fast det bästa vore att sussa. Imorgon blir det som jag känner nu inte någon skola. Faktiskt tråkigt!
Där fick ni lite info!

Vill tillbaka redan juuuu


Innan jag kände dig

Ny design, uppdatera sidan om den inte kommer fram!

Snacka om att jag inte förstår att jag har prov imorgon och på torsdag. Känner mig inte stressad på något vis även fast jag inte har några kunskaper om varken svenskan eller historian. Dags att läsa lite? Svar: Ja..
Måste bara berätta att vår "gulliga" mattelärare skrev på tavlan idag. Istället för antal så skrev han anal. Tackar honom för ett gott skratt!


Like I love You


Mina fina



Det finns ingen väg tillbaks

Hej alla gulliga läsare som fortsätter kika in fastän denna urusla uppdatering! Men är det semester så är det, tycker jag. Börjar med att säga att mina två veckor i landet vi har landat i tre gånger som då är Thailand har varit så sjukt underbara. Helt perfekta veckor med min perfekta familj. Så glad att just jag har blivit lillasyster och dotter i familjen Frank!
Orkar inte sitta och dokumentera varje dag men sammanfattar den med sol, bad och shopping. Ätit god mat och tagit två massage. Något som är lite skojigt är att det var fem, sex stycken thailändare som kände igen oss sen två år tillbaka. Frågan är hur man ska tolka det? Bra hoppas jag!
Är fortfarande lite mör sen resan. Från 4 på natten svensk tid till halv 11 på kvällen var vi igång. Såklart tråkigt att komma hem till kylan och plugg. Men det känns faktiskt bra att fått träffat sina underbara vänner och mysa med våra katter. Ikväll kommer även Susanna och Philip. På gränsen för att bli för bra!

Haha, helt fräkning och skinn har fallit av lite här och där!


Living the dream!








RSS 2.0