++++


" Nån där uppe måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl ändå hennes tur,
Min tur att träffa nån som vet vad jag behöver "


Just hold me close

Min tisdag bestod av en lektion tills jag kände stopp. Frös samtidigt som jag kokade över så bäste far kom och hämtade mig. Vi åkte förbi donkis och inhandlade lunch till mig. Har hunnit med att glutta lite matte tills jag somnade i två timmar. Orkar inte ens tänka på provet, det är bara förnedring. Det får bli ett stort f om det blir det.
Ikväll stannar jag hemma, kanske kanske går ut och tar lite luft, får se om jag ens orkar.

True fact

Väntar på bättre och ljusare tider för nu känns det bara tungt med skola och kylan och så. Lite lovdagar och vår skulle vara något faktiskt. Längtar verkligen men får kämpa på tills dess!


Är helt redo för att sova just nu så ska göra det också, sjukt trött. Dock ensamt utan sällskap men får krama om min kudde och drömma mig bort. Godnatt vänner!


Världens underbaraste mormor!



Nothing's real but love


Sunshine in the rain

Okej, SJUKT tråkiga och ointressanta inlägg men är glad över att ni vill stanna. För eller senare ska jag bli lite roligare, det går upp och ned. Ni får helt enkelt gilla läget!
Till dagen då. Sjukt himla seg dag, jobbigt och tråkigt. Tummen upp här hehe. Drog i alla fall en spontan solning efter skolan, kände att jag inte ville vara genomskilnig längre, en liten fresh up bara!
Ska försöka dra fram matteboken och repetera inför provet i veckan, känns lite jobbigt nu när inte min personliga mattelärare Philip är här som kan lära mig men det får gå på egen hand denna gång!

Mina sockertoppar igår.

With the lights on

Hejs.
Det var inte igår! Men nu så.
I lördags var det match mot gottsunda, vi vann med 7-4, förjävla skönt faktiskt! Skyndade mig hem och duschade och hoppade på första bästa buss till Philip. Vi kollade på gladiatorerna och natt på muséet som gick på 4an. Somnade vid tolv och vaknade vid 10. Åkte med till gimo för att kolla på ishockey, östervåla vann med 5-3 wiho. Somnade hemma hos mig sen.
Det var min helg det!


I nationens intresse

Hallå i stugan.
Har precis kommit hem från staden så jag och Philip ska lägga oss snart. Vi var på bio tillsammans med Fia, Hannah, Adam, Rasmus och Emilia. Mys! Vi såg Hamilton, den var väl bra. Har svårt att bedöma filmer men det får hamna på bra nivån faktiskt.
Imorgon blir det match mot gottsunda, viktig match. Efter det drar jag till Philip och sussar där. Helgen har börjat bra, helt klart!


När jag går ner

Sitter i bibblan och har just spelat fotbollsspel i länken så är helt slut hehe. Har redan hunnit med att tappa bort mina nycklar i dag men som också har kommit fram, skönt!
Fredaaaaaag hurreeejjj


I can see it in your eyes

Har precis tagit mig en dusch och lagt mig i sängen och skriver nu från mobilen. Träningen slutade klockan tio så kom väl ungefär hem för en timme sen. Träningen gick bra, dock rätt seg i kroppen för att jag är så trött hela tiden..
Just det, innan träningen blev det lite släktmys med gottigheter, alltid lika kul!
Nu är det dags att sova, det blir ett annat nattsällskap bara, det blir jag och lil wayne. Hela helgen sen byts det tillbaka till min prins igen. GODNATT!


Love that sound

Känner mig väldans oaktiv på denna sida men ska försöka repa mig eftersom det fortfarande är läsare!
Igår så åkte jag förbi ishallen och sen fick jag och Philip en promenad hem. Runt klockan sex så åkte jag till diöshallen och fick välja ett par fotbollsskor som jag ska få senare, genom sirus. Även träningskläder och så, kändes rätt lyxigt. Myste hela kvällen sen tillsammans med P.
Lång dag idag men den gick rätt snabbt faktiskt. Ska snart rulla vidare till Charlotta som fyller 27 och efter det är det innebandy som gäller!

Jag är nästan där

Heiiiii. Sitter på naturlektion och har hunnit med en italienska lektion. Ha en fortsatt trevlig dag vänner!
Onödigt inlägg? Jaaa


When you're crazy in love

Längtar tills imorgon, Philip kommer nämligen hit efter skolan hihi.
Nu ska jag sova, ska bli så himla skööööönt!
Ha en bra onsdag imorgon allesammans, hörs och ses kanske med för den delen.
GODNATT!
Snygg bild va? Elleeeer hur var det nu igen?

Top of the world

J is in tha hooouse xD xD XPPPppppP
Imorse släppte jag och papi av Daniel och Philip vid skolan och fortsatte till tandläkaren. Var inte nervös tills jag kom på att dom stoppar in en kamera i truten som gör så ont. Men klarade det och var helt felfri, skönt! Skoldagen fortsatte med lite matte och historia och sen fotbollsspel med grabbsen för att sen ha idrottsmentor, suuuck.
Kom hem vid tre och tog en tupplur innan fotbollsträningen som jag just kom hem från, skojskoj.
Testade min studentmössa nyss.

Mer än två år kvar, tagggaaaaa!!!!!!!

Ass back home

Kom just hem från utvecklingssamtalet som gick bra. Gav ett förslag till Philip att han skulle komma innan min träning istället för efter så vi hinner vara längre och det blev ett ja så nu blev jag ännu mer glader än vad jag var innan!





Here with you

Ligger just nu helt nyvaken med en sovande Frida i mitt rum. De andra vaknade klockan åtta för att åka på utvecklingssamtal. Snälla som dom var mot oss andra så ska vi dit till halv två.
Till gårdagen så var den precis som den skulle. Vi handlade lite och gick hem med en varsin kasse och med luvorna på i snöstormen. Började med maten som var tacos, mums. Resten av kvällen spelade vi sällskapsspel och hade det bara bra!


Välkommen till Uppsala

Har precis tagit mig hem från Philip, behöver inte nämna att det var mysigt för att det är det alltid. Men nu nämnde jag det ändå hihi. Aja, sitter nu och väntar på mina fina flickor (Sarah, Frida & Julia) som ska komma över för att ha en myskväll! Höreees


I want to party with you

Hej allesammans.
Ligger för tillfället bredvid Philip och kollar på fotboll. Eller, inte jag. Jag agerar kudde med min fot åt honom. Heheee
Vi vann matchen mot valhall med 4-1, skönt med en vinst!


Where are you going?

Skönt att få sova ut lite! Städar lite nu eftersom att jag har match sen och ska komma iväg till Pillis så snabbt som möjligt och imorgon kommer Jullan, Saris och Fridolf hit så då måste det ju vara lite fint.
Har myst med Bubba, min söta och underbara misse!

How wonderful life is..


.. When you're in the world.

Nail Polish



Ligger i sängen och ska gå ner snart. Funtar på att somna tidigt ikväll.. Har i alla fall målat naglarna och kände för mörklila, får se hur länge det sitter kvar men alltid kul med lite färg!

It feels like home

Knåpade ihop en ny header lite snabbt sådär. Tycker att det är roligt att byta lite då och då än att ha samma hela tiden.
Tryck på f5 eller uppdatera sidan om den inte kommer fram!
Känns så himla skönt att det är fredag. För att den här kvällen skulle blivit fulländad så skulle jag vilja ha Philip här men det får vänta tills imorgon.
Har dragit på mig mjukisbraxorna och Daniels gamla tröja och bara myser. Skönt med en hemmakväll med la familia!

New in!



She closed her eyes

Skoldagen började på handboll på idrotten. Roligare än förväntat faktiskt! Övergick till italienska och efter det var det lunch, och gott var det! Vid tolv någonting så åkte jag ner till stan tillsammans med Sarah och Julia. Gick och kikade och fick med mig mer än planerat. Dock hade jag inte planerat något men jag är mycket nöjd nu! Köpte även ett busskort så att jag slipper känna mig rånad varje gång jag åker till pojken min.

Ser ut som en anka hihi

Shake it out

SKÖN känsla i kroppen efter att ha gjort ett prov med ett besked på redan nu att det är godkänt. Har även skickat in en analys på en träningsdagbok och nu känner jag mig 1000 kilo lättare! Imorgon är det fredag med en idrottslektion och en italienskalektion och sen slutar jag och då blir det en stadsrunda.

Time goes by

Åker nu till denna gulliga filur nedan. Ska dra fram datan på bussen och skriva lite. Och det SKA gå bra. Jag SKA lära mig någonting.. Natti natti

Dagens halsband här


Ai se eu te pego

Det känns som det snarare är fredag än tisdag. Jobbig känsla faktiskt, men det går nog snabbt dit. Då är provet gjort och helgen framför sig. Min plan för helgen är match och besök av brudarna.
Till dagen, jag ska plugga (surprise) och sen till kvällen dra mig till våla.

Ungefär såhär kul hade vi på idrottsmentor lektionen.

Det finns saker jag saknar


Tog en paus från min tråkiga kväll och klickar runt lite på hemsidor med sommarkläder. Fina toppar, blusar, klänningar osv osv.. Fatta sommarlov. Värme, vänner, landet, och bara göra spontana saker som man inte kan göra nu under veckorna. Bara vara fri.. Nåt att se fram emot helt klart!

Tröjan du hatar


Nu brinner din tavla

Nyss hemkommen från skolan och ligger i min säng rätt döende. Ska strax ta tag i mitt liv och kolla genom allt plugg som jag har. Fick i alla fall en energikick igår eftersom jag fick vara med Philip. Plus att jag fick en liten sovmorgon imorse.
Ingen träning idag så ska som sagt göra ett försök till att vara duktig och plugga. Buhuu

Två månader tillsammans med mina fina idag!

You say nothing at all

Gårdagen började med en trerätters på stationen. Myspys! Senare mot kvällen åkte jag till Viccan och vi gluttade på gladiatorerna och senare åkte vi till tärnsjö en snabbis. I alla fall för mig, tackar återigen världens bästa och snällaste pappa för skjutsen hem :)
Idag så var det Uppland - Västmanland och vi tog hem matchen med 6 mål mot 1 och med det så är vi vidare till semifinal!
Har duschat och väntar på Philip. Imogron blir det sovmorgon, behövligt!

I ♥ You


Uppland i cup kommunal

Började denna fredag med en idrottslektion som bestod utav volleyboll, lite småkul sådär. Efter den drog jag mig hemåt och tog mig en powernap i soffan tillsammans med Hubba. Pappa skjutsade mig till scandic där bussen till Bosön gick klockan 2. När distriktslaget kom fram så kollade vi lite på grabbarna och åt. Sedan var det match, Uppland vs Gestrikland. Det blev en skön vinst med 3-2 och nästa match mot Värmland kommer att spelas på söndag.
Just nu är jag inne på mitt rum och hör Daggmars polare utanför. Är också helt slut i benen och funderar på om jag ska sova snart.
Imorgon så blir det lunch på stationen med familjen, kusinerna, farmor och farfar eftersom min kära farmor fyller år idag!

Jag kan inte rädda dig

Jaop, dags att sussa och det är paradiset jag ska drömma mig tillbaka till i natt. Godnatt!


Allting känns magiskt

Jobbig dag i skolan. Sju lektioner en efter en smack på ba, förstår inte hur man ska orka med.
Jag vet att jag alltid klagar på skolan men borde man egentligen inte vara motiverad att lära sig? Vill istället bara gå i ide..

Like I know you can

Ska försöka sova nu och hoppas starkt på att det går bättre än igår kväll. Försökte sova i mer än en timme och efter lite mobilspel så äntligen fick jag sömn.
Saknar min tulis så mycket, vill ha lov och massa tid för pojken!
Imorgon är det min sista skoldag för veckan (tror jag) och det blir en lång dag. Godnatt alla golliga.

Wawawa yippiyoyyippiyey

Första dagen i skolan på vårterminen är klar. Redan skoltrött.. Men en bra sak är att provet är nästa torsdag och inte imorgon. Fick dessutom 84% rätt på mitt italienskaprov, och det mesta var slarvfel, dåligt men ändå bra för då vet jag att jag egentligen kan hihi. Och nåt som också var bra var att jag fick träffa mina pinglor till vänner!

Rainbow of love

Nu ska jag och mina söta sovshorts från top shop gå och lägga oss. Imorgon är det skola och jag har aldrig varit så taggad på att gå upp tidigt #ironi. Oroar mig mest över provet som vi ska ha på torsdag. Men försöker intala mig själv att vad i hela friden skulle hända om det inte gick så himla bra. Inte får jag sämre fritid för det. Man är i skolan för att lära sig dessutom. Så. Godnatt!


Will you be there?

Tycker det är lite svårt att börja inlägg så idag börjar jag på det här viset.
Min dag har varit skön: Vaknade 12. Gick upp 13. Var nere och kollade på tv tills klockan 15 då jag gick upp och somnade med ett misse på mig. Sedan var det dags att vakna. Har varit och tränat fotboll med Uppland. I helgen är det nämligen cup kommunal slutspel!

The moment I met you

Har just kollat klart på mästerkocken med Daniel och sitter nu i sängen och kollar på mina ben. Blåmärke efter en boll sen tre brännmärken efter att ha ramlat på dagens match som förövrigt slutade 4-4 mot storvreta. Absolut så ska alla lag göra mål i de sista minutrarna så att det blir lika, börjar bli standard för bbk. Väntar på att trenden ska brytas!
Imorgon ska jag träffa Emily igen och för lite omväxling så blir det en träning med fotoll imorgon på kvällen.
Nu väntar en natt och jag hoppas att jag slipper vakna flera gånger. Kissnödig kan jag bli men kommer inte kunna vakna till av att någon skriker till i sömnen! Fast hellre det än att sova ensammen. Aja, GODNATT!


New in!



When you love someone

Mysig dag i Uppsala stad med Emily. Vi shoppade och åt och hade det bra. Åkte bussen hem med mamma och ska om drygt en timme åka till allianshallen för en match. Sitter för stunden och njuter av bra musik. TJING TJONG

Snuttgullan

Frågor & svar

Fick en fråga om vad jag fick av Philip i julklapp. Och det var det här gulliga som jag jämt har på mig!

Do you remember me?

Hallå i stugan.
Klockan är runt halv två och jag har hunnit med o säga hejdå till Philip och det är nästan det enda jag gjort idag. Eller jag har klätt på mig och gjort mig klar för att träffa Emily på stan, myspys. Mot kvällen blir det match igen.
Sen så har jag sådan ångest över att jag ska kliva upp ut min sköna säng tidigt på onsdag för att gå till skolan. Tragiskt för tusan.

Where have you been?

Goddagens. Har läst lite samhällskunskap och kollat genom sommarbilder med mamma. 941 bilder, inte konstigt att det tog sin lilla tid. Fy 17 vad jag saknar sommaren. Men nu har vi något att se fram mot. Landet tillsammans med allihop!
Är helt otaggad på match men det blir nog bättre ju mer det närmar sig. Blir av att åka till alsike för att möta vide.


Pillis har en egen kudde här hemma, hiiiiiiiih.

Vi kommer alltid ha Paris

Seg kväll och tror att jag ska gå och lägga mig snart. Dags att vända dygnet rätt!
Morgondagens planer är att spela match och sen tula med gossen. Nattsi nattsi.

Kvällens ♥

2011 frågor

En vecka in på året kör jag en liten frågegrunka. I brist på att göra något annat.
Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?
Ja massa saker förmodligen men inga 'stora' saker jag kommer på bara sådär. En liten grej jag kom på är att jag har haft nålar i foten som jag inte haft tidigare. Alltid något!
Höll du några av dina nyårslöften? Jag har aldrig nyårslöften, lever på ändå.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Haha, eee nej.
Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är.
Vilka länder besökte du? Thailand ♥




Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Bra fråga
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 16 november


Vad var din största framgång 2011? Jadu, jag bryr mig alltid om vad alla tycker och vill att alla ska tycka om mig men försöker mer och mer acceptera att det inte går i alla lägen så det förbättras år efter år att inte bry mig om vad andra tycker!
Största misstaget? Att inte kunna släppa taget.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, åh för ungefär ett år sedan hade jag både halsfluss och influensan så då var jag galet sick. Skadat mig har jag gjort också, inom idrotterna.
Bästa köpet? Hmm.. Inget "speciellt" jag kommer på.
Vad spenderade du mest pengar på? Mat och fika, kläder också såklart.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag är en rätt glad person så det händer nog väldigt ofta!



Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Hm hm. Mange bjuder, absolut. Sen Veronica Maggio albumet.



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare om man jämför med året innan skulle jag vilja säga.
Vad önskar du att du gjort mer? Så svåra frågoooor, vet inte!! Pluggat kanske i och för sig.
Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat. Skoja nej jag vet inte riktigt.
Hur tillbringade du nyår? I östervåla tillsammans med Emily och Philip och med andra sjukt sköna människor.



Favoritprogram på TV?
-
Bästa boken du läste? Jag läser inte..
Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt, började lyssna på Melissa Horn med mysigaste rösten någonsin och fick även se henne live.



Något du önskade dig och fick?
Många saker i julklapp :)
Något du önskade dig men inte fick? Ja men det är köpt nu!



Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Det var en onsdag, skola & träning. Men dagen efter fick jag en mysig fika tillsammans med moster.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nja, det finns det nog men svårt att säga. 
Vad fick dig att må bra? Fina vänner, pojken och min familj som jag omges av varje dag.
Vem saknade du? Eeeeh, ingen jag kommer på så antar att jag inte saknade någon speciell heller.
De bästa nya människorna du träffade år 2011? Många, Philip såklart. Sen Emily, Viccan, Ellen, hela klassen och många andra från skolan som italienska bruttorna och måånga mer.
Blev du kär i år? JA.

Homarus Americanus

Startat med lite gratinerad hummer till förrätt, goooooooooooott! Ska fortsätta äta strax.
Haha måste berätta, igår så hade jag och Philip skämtat om att jag tycker lite för mycket om mat. Så ska vi sova, det blir tyst och säger fatta!... Och kommer på mig själv att jag ska säga något om mat och blir tyst. Mozarellasticks skulle jag nämna där. Philip: är det om mat nu igen??? Vi pratar en stund och det blir tyst igen och jag säger: Tycker du om sushi? Alltså på riktigt, hann inte ens tänka efter innan jag sa något om mat. Det kanske inte låter kul men det var det!
Ajaaa, matglad som jag är, bättre det än tvärtom! 


++++


Kom hit och rör om

Igår så kom först min grabb hit och sen så kom släkten, mormor, morfar, Susanna, Gustav och Stefan & Charlotta kom en sväng. Alltid lika kul! Paj först och sen fruktsallad med vaniljvisp MMMM. Philip åkte nyligen och jag känner att jag ska ta tag i mina skolböcker, men det drar jag ut på.


VM GULD


Bland det sjukaste någonsin. Så JÄVLA skönt! Åååååååååååååå lyckorus här. Godnatt vänner. Eller snarare, godmorgon vänner.

Oh I like how it feels

Nu så är jag på bättre humör. Har tränat och hunnit med att spela fifa med Daniel. Lite träning så ska det nog gå bättre... Vi håller oss vakna och ska strax väcka mami och papi för då är det hockeeeeey. Skulle bli på ännu bättre humör och Sverige skulle vinna, åh. Imorgon kommer Philip hit, har inte sett karln på en hel dag så det är mer än dags att sesas!

Mannen, myten, legenden.

Vart du än befinner dig

Dagens aktivitet: Badminton.
Jag, bror, Susanna, Stefan, Gustav och morfar drog iväg och spelade. Sjukt rolig sport!
Mot kvällen blir det träning, riktig hurtbulle här.

Kioskmongon

Like I'm the only girl in the world

Överlevde.
Godnatt.

I'm lost without you

Och igår menade jag såklart Susanna. Vi kollade på New Year's Eve och den var bra, mysig film! Efter det satte jag mig på bussen. Jag och Philip kollade på hockey och Sverige vann som alla redan visste antar jag. Kom hem för ett tag sen och har ätit och ska strax åka och träna. Får se om jag kommer att överleva det.

Baby hold on

Riktig trött på livet dag idag. Det behövs ibland för att det ska kunna kännas bra. Den bästa flickan på denna jord räddade dagen och frågade om vi skulle kika på bio. Efter det ska jag bege mig ut till hålan, ska mysa med Pillis. Denna tisdag kan förvandlas till något bra känner jag.

Snigg vaa?

++++


Love of my life.

Let it snow

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Sitter och tuggar på lite godis nu jag, blir så när det är lov. Det blir fredag hela veckan.
Var nyss på gränby med mamma, skit grejer i affärerna men trots det fick jag med mig två par trosor, ett par brallor och ett läppstift hem.

Fina vän

Jag kan gunga

Det är rätt svårt att inse hur j*vla bra jag har det. Fina vänner, fin familj/släkt, fin kille och fina katter. Det går upp och ner i livet men så länge jag har dessa saker kan det inte bli fel. Ska ta och äta lite cookie dough som stod i frysen som är köpt enkom till mig. Känns också bra att veta att Philip är på väg hit. Snacka om att inte få nog av varandraaaa.

2011/2012

Hej folket! Hoppas att ni levde genom sista dagen på 2011 precis som ni ville. Jag kan säga er att det gjorde jag.
Jag träffade Emily på stan och vi åt pizza på panini, tog till&med doggybag hem mohah. Efter det gjorde vi lite ärenden och sen hem till mig. Vi började kvällen med Mange bjuder, fortsatte kvällen med Mange bjuder och avslutade natten med Mange bjuder. Haha den absoluta nyårslåten för oss! Mot kvällen, vid halv tio tog vi bussen till östervåla där Philip mötte oss. Vi gick vidare till en villa smockad med människor. Till tolvslaget hade vi förflyttat oss ut till ett ställe där det även var smockat med nya människor. Kvällen/natten fortsatte hemma hos boxer Robert med ännu mer folk. Jag och Emily styrde musik, det blev Mange bjuder (såklart) men även lite Linda Bengtzing med jag ljuger så bra. Fyfan vad kul vi hade.. Somnade sen hos Philip och tog bussen klockan fem och har ätit god mat.
Skulle kunna betala dyrt för att uppleva gårdagen en gång till, glada och trevliga människor, drömprinsen och en fantastisk vän.



Orkar inte ladda upp flera bilder!


RSS 2.0