+ + + +

Har bara ett extremt bra lov så att det inte finns någon tid för att blogga. Följ gärna "frankisen" på instagram och få en blick över vad jag sysselsätter mig med!

+ + + +

Har haft en underbar vecka i Göteborg tillsammans med mina fina flickor och familj! Har myst med Philip idag och ska träffa Anna imorgon en snabbis och sen vidare till våla för att träffa min bästa igen. Har inte orken att dra på med mer text så skippar det. Kommer något inlägg lite då och då antar jag.

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik. Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik


Sitter här och luktar gott i håret efter en skön dusch och en smarrig middag.
Sitter nu och kollar på solsidan och ska väl inte somna alltför sent sen. Imorgon ska jag jobba på parkeringen vid björklingebadet med innebandylaget, sen vidare till kusinerna för middag och efter det så åker familjen till landet och myser med släkten tills på torsdag.

+ Inspiration +

hejhej
 

+ + + +


Finns inte plats för några tårar nu när hans och hennes mark har blivit till en öken

Ojoj, det var ett tag sen nu jag skrev men ska visa ett livstecken här.
På lördagen förra veckan så gick min familj och Philip hem till familjen Nordlund för lite middag och kubbspel. Avslutade kvällen framför karate kid på tv tillsammans med Philip och chips i soffan. Dagen därpå, alltså söndag så for hela familjen Frank inklusive katterna och Philip till landet. Vi två stannade där enda till torsdagen då vi åkte till våla. Tiden på landet blev det både sol och bad, kortspel och en jädra massa mys.
På fredag klockan sex befann sig lag Holger FF ute i älvåsa för att spela fotboll. En 24 timmars cup på 7-manna. Det var hur kul som helst! Vi drog oss ur efter fyra matcher för att vi inte hade någon avbytare och jag hade ont i foten och ville inte riskera att vara borta på gothia. Men det var som sagt sjukt kul, hade match 1 och 4 på natten och sov inte mer än en timme. Kul att få träffa mina favvisar Rasmus och Fia igen också!
Jag och Pillis kom hem till honom kvart i sju på morgonen och sov sen till klockan tre igår och har inte gjort något alls sen dess tills idag förutom att kolla på tv typ. Men nu så är jag hemma och ska äta tacos sen och även ta mig en dusch!
Efter nio dygn tillsammans med min bästa vän så blir det nu en liten paus på några dagar, hemskt men sant..

RSS 2.0