Like a skyscraper

Känner att jag inte har något att skriva. Rätt bra dag idag i alla fall. Tjing.


A real hit


Kom & ta mig långt härifrån

Fy vilken skön dag! Sovit två timmar som var behövligt, skulle kunna göra så varje dag utan tvekan. Sen så slog jag till på att göra en kladdkaka också, kände att det var längesen. Även gjort några tal och måste läsa om celler men kännes att jag prioriterar det sist. Imorgon är det nog också en rätt skön dag sen träning i allians om det fungerar, toppeeeen.




När allting kändes enkelt




Din kapitel är förbi

Halodär. Fick sluta runt elva idag eftersom jag inte kunde vara med på fotbollen pga min fot. Jätteskönt att komma hem tidigt och inte göra någonting! För det enda jag vet att jag ska göra idag är att plugga naturkunskap och matte, wihoo.


Give me some love, reaaaal love

Har varvat ner efter en händelserik dag! Började med första fotbollslektionen för mig eftersom jag har bytt från innebandyn. Kunde dock inte vara med länge alls tills min fot brast igen, fortfarande skadad sen gothia. Så sen en vecka tillbaka hade jag fått en tid hos idrottsskadecentrum för att kolla upp var det var. Så jag gick från lektionen kvart i tre, och tur som jag hade så skulle Sarah till tandläkaren så vi gick på stan cirkus en halvtimme, mys! Träffade mamma och gick dit. Han stoppade i nålar där som inte direkt var det behagligaste! Fibros hette det, vävnad som hade fastnat osvosv. Ska tillbaka nästa vecka och så ska han stoppa i nya nålar, fyfan. Aja värt om det blir bra i alla fall! En cupidosallad till lunch. Kollade på hangover hemma hos Simon också. Kom hem vid åtta och hamnade framför robinson och hollywoodfruar. Nu har jag tvättat håret och ska sova, godnatt!


Lite dagens också!

Jag älskar min familj

Nu svider mina ögon för att jag är både trött och less. När i livet ska man sluta att förvånas? Det är lättare sagt än gjort men jag har lärt mig att att man måste gå vidare från saker som gör mindre nytta än vad det gör nytta. Fuck life. Heeej...

So far away

Jättemysig kväll igår!
Åkte till stan en stund idag.
Har ätit och ska ta mig en dusch.


From now until forever

Hej kära vänner! Igår blev det innebandy, inte mycket för mig dock. Men det var kul att vara där i alla fall! Kom hem vid ett igår natt så det blev en dusch och sen sängen direkt. Idag har jag varit en sväng på gränby centrum med Susanna, mamma och mormor och snart ska jag, mamma och pappa till familjen Nordlund. Har haft galet svårt att välja vad jag skulle ta vägen ikväll för alla alternativ kom på samma gång men det löste sig tillslut och det blir med Susanna och Daniel hos mormor och morfar, skönt det faktiskt. Imorgon ska jag kanske träffa Simon. På återseende!

There comes a time

Kom hem och slet av mig allt, fan vad varmt det är ute då! Blev två lektioner idag som sagt, en idrottslektion med brännboll och sen en italienska lektion. Kom hem vid halv tolv och har kollat på Utøya, en liten ö i världen. Helt jäkla sjukt hela händelsen, kom tårar då och då. Framförallt när en kille säger att hans kompis låtsades vara död och sen blev skjuten i huvudet. Blir ju skrämd om hur världen är..

Ikväll blir det innebandy och kommer hem i kväll/natt.
Justeee, får inte glömma. På vägen hem när jag cyklade slog en gubbe mig med sitt paraply. Haha som jag lackade då! Är det inte sjukt att på samma vecka bli attackerad av en hund och slagen av ett paraply utan orsak? Det tycker jag!

I feel it all

Nu ska jag packa väskan och sen sova. Sov gott alla! XOXO


Like the way it burn

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Lämnade Simpo i mitt mörka mysiga rum och startade min lång dag med en cykeltur till skolan.. Från halv nio till fem, men det gick ändå rätt snabbt. Kollade på nån släktforskningsfilm så att jag hann slumra till en tag, som tur märktes det inte men det kan gå illa, inget hett tips där, men när ögonlocken känns som bly finns det bara inget annat alternativ! Juste, fick höra resultat från våran mattediagnos. Min gulliga lärare sa att jag hade en bra grund och att flera hade fått mindre poäng, vet inte vad jag tror om det men jag antar att det är sant och att jag underskattar mig själv där! Imorgon blir det en skön dag med idrott och sen första italienska lektionen och slutar dagen 11.15, underbart!

The past should stay dead


Hej mina vänner! Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag. Inte gjort så mycket speciellt, börjat jobba på lektionerna och haft några diagnoser men det har funkat rätt bra faktiskt. Har kollat klart på new zealand next top model som jag har hamnat framför de gånger det har visats. Ikväll så blir det en tripp till björklinge och på vägen hem hämtar vi Simon. Ha't gött!

Sköönastee cheyyeeeen


Ingen vet ifall det verkligen hänt

Nu blev det så att vi har ändringar i schemat. Vad ska komma härnäst efter all dåliga koll och dåliga planering? Så det blev ingen lektion idag, så jag har varit hemma sen elva. Skönt men ändå drygt när man varit inställd på att åka tillbaka, annars skulle jag kunna sovit.. Aja! Har då inte gjort mycket idag, lite plugg har jag hunnit med faktiskt! Ikväll börjar lite nya program så ska väl spana in dom. Imorgon blir det ingen sovmorgon eftersom det har ändrats så jag börjar halv nio och slutar tjugo i tre!

Som ni kanske har märkt så har jag gjort en ny header, hoppas den duger!

Got to get next to you

Var med papi och fixade ett busskort som ska räcka till några resor till och från innebandyn i skolan. På vägen hem så kom en hundjävel och bet mig i benet haha tror ni jag blev rädd eller!?
Ikväll har jag en plan, jag MÅSTE somna i tid, cirkus tio-elva. Skulle vara så skönt att vakna upp någorlunda pigg. Imorse var de inte höjdare att gå upp. Det var lite kyligt i rummet och så skönt under täcket och mörkt och hur jag än låg var det som att ligga på en sommaräng. Tror dock att det är inte så skönt att ligga på en sommaräng men det lät bra i alla fall. Om ungefär en timme ska jag cykla till skolan för att ha engelska. Känns väldigt onödigt men vad gör man inte!


I'm madly in love with you

Halihalå! Började skolan klockan nio och fick sluta redan halv elva men ska tillbaka för en lektion klockan fyra. Nu har jag ätit en pirog och laddat hem hollywood fruar som jag missade igår. Alltså jag är bannemej kär i Maria Montazami, så himla härlig kvinna det där! Om ni någonsin har sett det kan ni ju spola över Gunilla, fy fan. Nej nu ska jag kolla vidare, heeej.

That's how I feel about you


Nu var det ju så att jag hade glömt två par skor i converse samlingen och så får det ju inte vara!


To good to be true

Att få vakna upp med den här missen är bland det bästa!


Be something

Klockan är SÅ läggdags. Ska redan åka klockan sju imorgon.. Det jobbiga är att wordfeud tar över! Natti natti, peace out!

I'm lovin it

Äntligen! Haha tjockisvarning där, men faktiskt så har jag längtat efter mat som jag inte har fått i mig efter operationen. Så idag så slank det i. Imorgon skola igen då, vet inte om det är wiho eller buhu. Börjar i alla fall klockan åtta i allians, känns väldigt jobbigt att ta sig dit så tidigt varje måndag faktiskt.. Men man lär ju vänja sig!
Idag blev det en sväng till gränbycentrum och skopunkten, stadium osv. Lite skoprojekt och lite fix. Fick hem lite extra också. Nu ska jag mysa vidare!

Svävar upp och iväg


Saknar sommartiderna redan!





+ + +

Fick en frågan om jag kunde lägga upp en bild på alla converse skor jag ägde och eftersom jag inte har något roligare för mig just nu så blev det så! Jag och mamma delar i stort sett på dom och det här är nog alla och det lär bli flera.
 

To make you feel my love

Fick sluta halv tolv efter att ha ätit lunch. Mer folk i skolan och ännu mer vilsen..


Jag är så sjukt lycklig

HI PEOPLE! Fattar inte hur det kan bli mer och mer besökare för varje dag, men kul är det! TOPPEN kväll verkligen. Tog bussen och träffade Simon och Eddie och sen blev det bio. Green lantern, inte riktigt min smak på film men den gick att se, dessutom fick man läckra 3d glasögon som ni ser här under. Imorgon blir det skola igen och sen mot kvällen ska jag nog till bälinge. Vi hörs imorgon. Natti.

Never stop believing


I'm so excited

Helåå. Ännu en bra dag i skolan, en del till det är ju för att det inte är några läxor och att vi inte kommit igång med lektioner och sånt. Men sånna smällar får man ju ta sen eftersom man går i skolan.. De försökte byta klass på mig också eftersom vi var 37 i klassen men nej det vägrade jag och fick som tur var stanna! Mumsat på choklad och ikväll ska jag på bio med Simpo.

You left me all alone

Idag mår jag bra! Taggar inför skolan med mackor och musik. Har precis duschat efter att jag var i allians och kollade på min träning, ja det är svettigt att titta på.. Nejdå men ja så snart jag är klar ska jag sova. Gud så skönt!
Ojoj höll på att glömma, tryckte hem en jofama Kenza skinnjacka idag!


Du är allt


Å så fin låt, diggar skarpt!


You cross the line

Heeeeeej. Kom hem från en asbra första dag faktiskt, trivs hittills! Gjorde ingenting förutom en jävla namnlek som höll på hela dagen typ, kollade runt lite i skolan och fick papper och fotades osv. Blev farvälkramar och en cykeltur med Cepand. Ikväll åker jag nog med till innebandyträningen och ja det var det. Tack heej

I've been around the world

Godkväll! Blev skjutsad till gränby och köpte mig ett par svarta brallor och ett skärp blev det med. Sen så gick det inte lång tid innan jag satt på bussen där min kära vän Anna gick på. Vi gick till årummet och fikade, eller jag gjorde och hon tog en sallad. Sen när det blev stängdags gick vi till max och fortsätte babbla. Kom nyss innanför dörren och har borstat tänderna och gjort mig klar för sängen efter en hel mysig kväll! Imorgon är det skola och jag måste gå upp runt sju snåret, vet knappt hur jag ska ta mig dit.. Gaaah.



You are the little bad girl

Godmorgon eller dag eller vad det nu är. Sovit gott i natt och känner för att ta en lång skön dusch strax! Imorgon är det första skoldagen i gymnasiet och jag har fått koll på klassen lite smått och det ska nog bli bra det! Jag känner fan för att sommarlovet är slut men ändå kul med nystart, fast det är ju ändå skola och det är ju blä. Blandade känslor helt enkelt!

EEEY kolla tiden på inlägget. Eliiiit

Everything is made to be broken

Idag har det varit en bra dag! Gick till hemköp för att köpa baksaker, under tiden jag och Charlotta bakade såg vi Susanna utanför och ropade till oss henne så att hon kom. Det blev muffinparty med mina pinglor! Efter det åkte jag ner och tittade på min första träning för säsongen. Imorgon ska jag sova ut för sista dagen på lovet. På kvällen ska jag träffa Annapyttipanna! Nu överhettas min dator lagom mycket och det betyder läggdags. Godnatt allihopen, sussa gott! XOXO


What makes me happy


















Can't believe it's real

Igår så kollade jag på någon film på trean som jag absolut inte kommer ihåg vad den heter men den var bra. Sen somnade jag vid ett, halv två tiden. Fattar inte hur det kunde bli så sent.. Aja har hunnit med en dusch nu på morgonkvisten och ska röra mig mot stan lite senare för att träffa Charlie. Ha en bra måndag!

Finn ett fel!


Ask yourself a question

Avslutar denna söndag med en frän bild när jag fick napp på mitt kex av en vacker fågel. GUDNÄÄÄTT.

Put on your dancing shoes

På tven är det malmö ff mot milan. Fick helt SJUKA rysningar när spelarna kom in och sjöng malmö låten och bästa Zlatan stod och flina. Ett minne för något år sedan när familjen var nere i Malmö och åkte till rosengård för att kika på Zlatans fotbollscourt och fick tag på en tant som berättade exakt vart han bodde när han var liten och där stod vi och såg balkongen, sjukt häftigt. Love it! Nej nu blir det middag, kräftor igen, pass på.


I am the fire burning

Tjänareee. Kom hem nyss från bästa stället på jorden med bästa människorna på jorden.
Kräftskiva med spel och trekamp osv osv osv. Det kan inte bli bättre!











Och nej det är inte ett fult hjärta jag ritat på paint, det är månen!

Please don't hold me down

Mysig kväll med mina päron framför Life as we know it på tv. Nu ska jag göra ett försök till att sova. Kanske hörs imorgon bitti. Juste, fick ett samtal av Mårten som sa att han saknade balen, det gör jag också faktiskt.. Nattsi :*


Man slutar aldrig att förvånas

Hey you. Idag har jag städat här hemma och träffat Simon ett tag. Imorgon åker vi äntligen till landet bort från allting och sover över till söndagen. Sen blir det skola på onsdag, snacka om läskigt känner jag där. Vet inte hur jag hamnat eftersom vi inte fått något bra svar från skolan, aja det löser sig nog.
Ikväll ska jag försöka med pizza, det ska nog gå trots vägen ner till magen! Mihi.

Welcome to my crib

Jag fick en fråga häromdagen om jag kunde visa upp mitt rum och eftersom jag gillar det så kan jag gärna göra det! Enjoooy




When you're young

Idag har det varit lite mer fart på mig faktiskt, surprise! Efter en välbehövlig dusch kom farmor och farfar över en stund med lite fika, bussigt! Efter det tog jag bussen till stan för att träffa Susanna, gick runt och kikade lite på kläder och stannade på waynes för gottigheter, mysigt som satan i gatan! Alltid lika skönt att få umgås och prata ut med min bästa.
Nu känner jag i hela kroppen att det blev för mycket för mig idag, huvudet och halsen kommer sprängas inom en snarast framtid, åhå. Jag ska inte sitta och klaga på något jag gjort för att bli bättre men nu gör jag det och jag känner att jag verkligen inte klarar av mer smärta. När man helst vill skrika så finns det inte ens på kartan, gråta ingår i det också, allt blir bara värre, tro mig det har jag försökt med. Allt för stunden, peace.

Tråkiga dagar = tråkiga inlägg

Körde på en hemsk natt igen och morgonen likaså. Blev en film till idag, Due date. Trodde det skulle vara bättre men det gick att se i alla fall. Mamsen kom hem tidigare för att ta hand om mig så vi myste med lite spel och top model på tv.



* * * *


I missed You

Känner ingenting för att blogga för att ingenting händer och är utan bilder därför känns bara alltihop blä! Aja har ratat genom två filmer denna dag, Mr.Deeds och No string attached, bra filmer faktiskt. Usch vad ingen bryr sig känner jag. Buhu


Is anybody there?

Värsta natten hittills, helt sick! Nu har jag kollat på massa tv och varit med Simon den tid jag orkade. Ska bädda in mig och fortsätta bara vara. Tråkigt men sant

I can see it in your eyes

Just nu sitter jag och väntar på Simpson och äter isglass i omgångar i hopp om att det skulle kännas bättre. Fml


Shake it up

Bäst som han är fick jag denna av min Daniel efter operationen, gosiiii.

- - -


Det finns en plats

Nu är jag hemkommen efter allt som har hänt. Weekend på sjukhuset och alla dagar på landet. Kan sammanfatta allting som guld. Det har varit en jättebra sommar. Fast de två sista dagarna har jag inte mått super och kommer inte göra det de närmaste dagarna. Eftersom jag opererade bort mina halsmandlar så har jag ont, jäkligt ont alltså. Och tabletterna mot värken ger mig magknip. Men ska inte klaga, efter det här eländet kommer jag aldrig behöva ha halsfluss!






I'm in tha house

Ligger i en sjukhussäng för tillfället och ska prata med en läkare snart, sen ut till landet igen för att njuta det sista innan operationen imorgon. Jag är livrädd kan jag säga er. Kan också säga då hur bra jag har haft i veckan, massa sol och bad tillsammans med hela ligan. Igår åt vi tacos, spela kort och garvade. Min släkt är bäst, tro mig, de är bäst! Förra fredagen fick vi besök av kusinerna då det blev fiske. Häromdagen drog vi till barkarby outlet och kista galleria, på monki blev det shopping och även jeans på gina. Nu ska jag fortsätta vara rädd, baaaj.

RSS 2.0