Och tiden krossar mjukt ditt motstånd & kommer smälta bort som snö


Denna fredag har gått långt över mina förväntningar. Hade sett det som en dag jag bara vill ha överstökad med tanke på idrotten och prov och sen en kväll utan någon som helst plan. Men fick umgås med vänner och mysa hemma i soffan bredvid pappa. Och som grädden på moset så ställer min drömprins upp på att åka till mig såhär dags på dygnet och kommer om cirka en timme. Hur bra? FÖR BRA.
Imorgon så blir det ännu en till fotbollsmatch den här veckan, och åker efter den till P.

Lite frågor & svar

Coola brallor. Kan man få se hela outfiten?
Bra blogg, kram :)
Tack! Det får bli en mobilbild, körde på helsvart upptill och en klocka lite enkelt så fick byxorna stå för resten!

Vart har du köpt byxorna? FINA! Puss
De är köpta på H&M Susiee :) PUSS

Vem Tycker du har snyggast stil i laget?
Fotboll? Innebandy? Vilket lag? Vad för stil? Förstår faktiskt inte frågan!

Din finaste outfit?
Jaduu, har faktiskt ingen sådan! :)

En gång i tiden var jag rädd att varje andetag jag tog skulle bli min första sista chans


Sitter i vardagsrummet med spöregn utanför. Det är okej att det regnar så länge man är inne, annars är det drygt som 17. Näst sista dagen i mars började med ett beep-test på idrotten och liter fysgrejer. Hade oroat mig över det länge men det gick bra det. Fortsatte dagen med italienskaprov, gick väl helt okej det med. Efter provet gick jag till donkisen med Emma, Moa och Johanna för lunch och slutade sen klockan ett. Då åkte jag ner på stan tillsammans med Fia och Anna och kollade lite grann och det slutade med att jag och Fia drog genom lite affärer och sen åkte hem. Och längre än så har jag inte kommit, förutom att jag har bytt till mjukisbrallor och satt upp håret. Det är standard efter en skoldag!

Jag har ställt för många frågor, men jag vill bara veta hur man gör för att bli som du


- Lycka -


Bättre varelser får man leta efter!

Du ger oss kalla kårar med dina och svarta tysta tårar


Lite dagens + röda converse till detta :)

Och vi vet och du vet allt tar slut, långsamt genom rummet går hon ut


Hejsan svejsan. Igår så var det fotboll, match mot fanna division 2 och vi tog hem matchen med 4-0, riktigt bra!
Ligger för tillfället nyduschad i min säng med Philip bredvid. Min dag har varit bra och rolig fast rätt seg. Tog bussen hem och så har vi kollat på mästerkocken och bara varit.

Jag håller handen för, men där finns ett hål så jag ser ändå


Kan ju börja med att säga att det är väldigt klent på kommentarfronten och då är det inte alls lika kul att skriva. Men ajaa...

Min dag startade med en timmes sovmorgon, så himla skönt trots att det låter lite. Hade även ett engelskaprov som gick bra, det var ett stort bevis på att det lönar sig att plugga. Slutade då en timme tidigare som också tillförde mycket i mitt glada humör. Sen var det det här med vädret.. Det sänker ju humöret sjukligt mycket! Framförallt när man vet att man ska ut och spela match senare, aja bara att försöka acceptera det! Ska bli kul att spela en riktig match med sitt lag, det var absolut inte igår.
Körde på mina rosa brallor en onsdag som denna!

Jag blir din skugga, jag blir den du aldrig ser. Låt mig bli din skugga



Favvotuggumit i munnen och favvobrallorna på som jag förövrigt köpte i lördags!
Denna eftermiddag har jag pluggat helhjärtat i tre timmar. Något jag typ aldrig varit med om faktiskt, men känner mig jätteduktig! Dock är det inte slut på plugg för det, men det är ju bra att börja någonstans!
Igår så blev det en innebandyträning, det var ett tag sen men det var kul med lite omväxling nu när fotbollen kommit igång på rikitgt. En fotbollsträning ikväll och match imorgon, klagar inte!

- Amor vincit omnia -


De spottar hårt mot vinden och de värmer våra händer, så vi inte tappar taget

Igår när grabben kom hit så tog vi en varsin cykel och cyklade till willys för lite shopping till våfflor eftersom det var den heliga våffeldagen igår. Nom nom! Har massa engelskaglosor tills onsdag som jag och Philip kollade lite på i fredags och så var "hedge" ett ord som betyder häck och då fick vi en idé om att vi skulle se på andra sidan häcken, så den fixade vi hem och kollade på igår. Tolka det töntigt om ni så vill för det kanske det var, med det var kul i alla fall :)
Lämnade min varma säng med en trött pojke i imorse och begav mig till årsta ip för fotboll. Känns alltid tungt innan men det blir ändå alltid kul så det är väl bra det.

Står och låtsas inte se att du står precis bredvid, kände dig för länge sen


Vi tog bussen imorse klockan tjugo över åtta till stan för att sen åka vidare till allians för att kolla lite innebandy. Mamma hämtade mig där och vi åkte till både gränby och europa möbler. Väl hemma har jag hunnit plugga och myst med mina fina missisar och lyssnar för tillfället på musik och ser fram emot att träffa Philippo som kommer senare!


Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt, tänkte ut en dialog mellan oss och allt


HEJDÄR. Min gårdag spenderade jag tillsammans med Emily. Vi åt en varsin kebabtallrik på jalla och satt där i flera timmar med massa prat och skoj. Vi åkte hem till mig och kollade på en film och somnade gott! MYS


New in! Black Converse All Star


I'm about to lose my mind, you've been gone for so long, I'm running out of time



FREDAG! Äntligeeeen. Dagen min har varit mycket bra, slutade vid halv två - två och begav mig till stan för en oplanerad stadsrunda med mamsen. En glass i det fina vädret och lite småshopping för min del. Väl hemma blev det en smoothie i solen.
Har rensat lite i garderoben också, kläder som man försökt rensa bort flera gånger för att det är svårt när det är fint men att det är någonting som gör att man inte vill ha på sig det, försvann. Känns bra. Bättre det så det kommer inte nya och fräscha saker istället!
Ikväll beger jag mig till min älskling!


This moment is your life


Idag bar jag denna fina lille tygpåse som min mamma köpte åt mig på beställning från uf mässan igår i fyrishov.

Innan jag glömmer bort det helt så svarar jag på en fråga som jag fick för ett tag sen.
Jag går på celsius, sam media i fotbollsprofil och trivs som fisken i vattnet!

Jag viskar ditt namn som är allt jag minns just nu, vi drömmer nog alltid om saker vi glömt


Idag kände vi sådär. Riktigt less på livet när vi får prov efter prov..
MEN, vädret är mysigt och varmt och utöver skolan så är allting finemang! Ska plugga lite nu, fast vet inte vad eftersom man knappt vet vart man ska börja, men till kvällen så blir det träning inne i diöshallen. Det var inte igår precis, sist var nog när jag gick på gränby. Hoppas på att det blir kul denna gång!

Så vackert, slutar andas, glömmer vart jag är. Jag bara blundar, lyssnar & njuter av min värld




Alla dina motigheter, spydigheter och hemligheter blev bara fler, fler och fler


Oj oj oj vilket härligt väder det har varit idag! Blev till och med en strawberry white (glass) i solen idag på lunchen. Stannade kvar i skolan tills klockan nästan var halv fem. Det blev lite extra matte, vad gör man inte för att förbättra sina kunskaper?
Ikväll ska jag plugga lite engelska, få in 216 svåra ord är inte det lättaste. Ser fram emot tre prov nästa vecka! Fast ne...


Nu är rummet fyllt av sol, det speglar sig i golvet som alltid var så matt


Jag har suttit här för länge, men du har ingen rätt att bedöma hur jag mår


Har hunnit me två träningspass denna dag och ska hoppa in i duschen. Jag behöver plugga med det ignorerar jag och får se hur morgondagen går istället. Living on the edge kan man säga. Imorgon är det redan onsdag, dagarna går fort och det är super. Orkar inte det här sista innan lovet bara, alla pantade lärare har tryckt in allt under loppet av två veckor. Sjukt.

Del 2 på frågestunden

Vart är conversen från? -> Jag är dödsrädd för att dö. Men älskling, vi ska alla en gång dö
De är från en conversebutik i Thailand! (klicka på texten efter pilen för att komma till inlägget)

Hur mycket pengar lägger du ner på kläder en månad?
Det är lite olika, ibland kan det vara mycket mer än den andra. Men omkring 5-6 hundra kanske :)

Hur mycket kosta den gröna tröjan? -> Jag kanske talar till mig själv när jag säger att man borde stanna upp ibland
Den kostade 149:- på hm! (klicka på texten efter pilen för att komma till inlägget)

Favoritplagg och färg till våren och sommaren?
Det var en bra fråga. Gillar små söta blusar och färgglatt, allt från rosa till grön som gul till orange. Och ett par matchande converse till det!

Bästa och sämsta med din skola?
Till skillnad från högstadiet så är det mycket friare. Man får gå som man vill och man träffar mer folk, känns inte som ett fängelse som det gjorde tidigare. Vad som är bra och dåligt med själva skolan kommer jag inte på faktiskt.

Bästa minne?
Oj, det finns inget speciellt som är det bästa. Har så otroligt många minnen som är bra. Thailand förra året var en helt underbar resa bland annat. Och första gången min grabb skrev till mig. Minns det som igår :)

Vad ska du göra efter skolan?
Den frågan ställer jag till mig själv också. Jag tar väl det lite som det kommer, har absolut ingen plan. Något som jag skulle vilja göra ett tag men inte hela livet är väl att ta hand om ungar, dagis vore verkligen något för mig!

Och så får jag fortfarande frågor om vad som har hänt i det förflutna. Är det något som någon verkligen vill veta och inte kan leva utan att veta så fråga gärna mig. Ingenting som jag skriver ut på denna hemsida!

Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt


Ibland orkar man inte med sig själv! Har inte skrivit ut det, men i fredags så tappade jag min mobil så att baksidan sprack (MIN NYA FINA BAKSIDA). Och så såg jag imorse att den har blivit ännu större utan att jag tappat den. Känns jättejobbigt eftersom att jag var så himla himla glad över min telefon när den var hel och fin.
Nu ska jag göra ett försök till att plugga men vill mer än allt annat ta en tupplur. Är så trött att det är tröttsamt.. Ska orka mig till träning sen också. MORR

Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större


Hej folks! Helgen är tyvärr snart slut och snart är det en ny vecka. Men det går bara mot ljusare tider så det är inte bara dåligt. Min helg har jag spenderat tillsammans med Philip. Det känns lite tjatigt att skriva som honom så ofta men jag kan ju inte sitta och ljuga precis. Bara att acceptera helt enkelt :) Vi har chillat galet, pluggat lite osv. Tog bussen hem klockan sex och kom hem vid halv åtta och har ätit mat och kollar för stunden på tv. Bra helg!

Del 1 på frågestunden

Hur gammal är Philip? Och vilken linje går han?
- Philip är 17 år och går sam, hockeyprofi på celsius.

Hur många seriösta förhållanden har du haft? med vilka? jättebra blogg!
- Ett tidigare med en som heter Simon och nu inne på mitt andra tillsammans med Philip.
Tack så himla mycket!

Vilken kompis har du känt längst?
- De två som jag har känt längst och fortfarande är vän med är Lovisa och Linnea Nordlund, trots att vi inte ses så ofta!

Vad heter dina katter?
- Mina katter heter Hubba & Bubba.

Hur många läsare har du per dag ungefär? Superbra blogg!
- Det går lite upp och ner beroende på dag. Ibland hamnar det nere på 90 och ibland 150. Fast det är inte det mesta jag fått :)
Tack tack tack!

Hur tycker du en bra/rolig blogg ska vara?
- Jag tycker en bra blogg ska innehålla mycket bilder, lite vardag och kläder. Roliga är att det är som min blogg, men som sagt så tycker jag väl om det!

Hur började du och Philip att prata?
- Jag och Philip hade väl sett varandra i skolan och blev vänner på facebook. Började skriva där som sen ledde till wordfeud och efter det sms och sen live!

Har du inga kusiner?
- Jo, jag har två stycken. En som heter Martin och en som heter Marcus!

Har du du inte skrivit på för Sirius förän nu? Förra säsongen då?
- Förra året var det Danmark-Sirius och nu är det bara sirius så det var därför!

Du har redan glömt allt det där, jag är fortfarande här


Bilden är i från imorse när mina små änglar låg och sussade på mig.

Det blir ett stressigt inlägg här. Kom hem från match nyss, vi vann med 5-4, helt sjukt rolig match! Har hunnit med att duscha och strax ska jag bege mig till Philip. Finns inte så mycker mer att säga för stunden. Ha en fortsatt trevlig helg!


Jag lämnar plats för någonting nytt, när jag är borta så finns minnena kvar


Ta min hand, du tände min eld


Sitter nu på golvet nedanför min säng, mätt & belåten. Jag och Philip har varit på date, vi åt kinabuffé på dragon palace. Kvällens planer är att titta på Taken och fira vår 4 månaders dag. Haha fira och fira.. Mysa!

Att äta lunch med paradiset omkring sig, det var tiden av tidernas tid


Jag kanske talar till mig själv när jag säger att man borde stanna upp ibland



Shulululu. Kom just hem från gränby centrum, eller ja snarare en timme sen. Åkte dit mamma för ett uppdrag efter ett par bra svarta jeans. Det har vi letat över minst ett år, inte varje dag men haft utkik men det har alltid varit något fel på dom. Men då blev jag så glad när jag hittade Dr.Denim. Men dom skit byxorna höll inte ens i två månader och så ska det inte vara! Fick med mig ett par rätt bra hem ändå, hoppas att dom håller och är bra. Roffade åt mig två till saker som finns på bilden ovan.
Imorgon har jag och universums bästa grabb hållt ihop i fyra månader och då ska vi hitta på något!

Jag är dödsrädd för att dö. Men älskling, vi ska alla en gång dö




Jag tittar över axeln och ser dig blinka till, jag kan få dig när jag vill


Fridolf
Hejsan hoppsan. Det börjar närma sig kväll och jag sitter i mitt rum och har det bra. Min pojke befinner sig i rummet bredvid och kör fifa med brorsan. Jag kom just hem från en sväng förbi diöshallen, skrev på lite papper så nu är jag oficiellt en siriusspelare. Har kollat lite film men Philip och ska så småningom åka och träna innebandy som blir den sista innebandyträningen på ett tag.
Om det ska bli några svar på frågestunden är det bäst för er att ni frågar mera. Vad som helst mellan himmel & jord!

- Frågestund -


Jag fick en fråga om frågestund och jag har lite olika tankar omkring det. Jag tycker personligen att det är mycket skönare att folk frågar mig direkt om det skulle vara någonting. För när det är frågestund kommer det ofta upp pantade frågor (det finns inga dumma frågor citatet finns faktiskt ibland) och det tycker jag inte är kul att man måste ta bort så många frågor. Dessutom när det inte är så många som man vill svara på. Men okej, kommer det tillräckligt med frågor så kör jag!

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar? Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma?


Klockan är strax fem, solen lyser och jag sitter på mitt rum och lyssnar på reklamlåten till ving som jag alltid får på hjärnan av någon konstig anledning så sitter därför och försöker lyssna bort den om ni förstår hur jag menar?
Ska om cirka en timme påbörja min andra träning för dagen och efter det så ska jag hem och sova. Blir så fruktansvärt trött när sovit i östervåla pga att jag måste gå upp en timme tidigare än i vanliga fall. Men det är det värt!


Knowing that someone truly cares about you is one of the best feelings in the world


Nu ska jag göra mig redo för sängen och sedan sova. I natt ska jag försöka drömma något normalt, något bra. Inte som jag gjort det tidigare nätter som är så konstiga saker och som sätter sig på näthinnan och kommer fram lite då och då.
Imorgon åker jag till Philip efter skolan så skulle kunna tro att det inte blir något inlägg imorgon, men den som klickar in här får se! Hähäää. Godnatt gott folk.


När alla fjärilar i magen nålas upp till ett mönster på min säng


Vaknade upp bredvid en underbar pojke och efter att han åkt så taggade jag till match. Uppland - Skåne, semifinal cupkommunal. Tyvärr förlorade vi med 2-1 så det blir ingen final i halmstad i sommar, tråkigt..
Men eftersom solen går upp imorgon ändå (hoppas) så blir det ännu mera fotboll. Startar med ett pass imorgonbitti!

Nåt jag inte kan förklara, nåt jag inte kan få bort. Det är inget man berättar, det är inget ni förstår

Här får ni ett jättebra tips på efterätt. Både enkelt & gott!
1. Vispa vaniljvisp.
2. Gör daimen till små bitar, här brukar vi använda en hammare och slå lite löst när pappret är kvar.
3. Häll sedan daimen i vispen.
4. Låt stå i frysen tills det stelnat.
5. Färdigt att äta, MUMS!


Hej kära ni! Hoppas ni har en bra lördag. Min har hittills bara innehållt en match. Fast har gjort lite efterätt tills kvällen och senare kommer Philip. Toppen, helt enkelt.


När man har uppnåt höjden av lycka!


När benen alltid skakar dig tillbaka hit

'
Fick mig en sådan god middag idag! Nu ska jag gå och pussa lite på min mamma som sitter ensam där nere. Ha en bra fredag folks!

Ditt huvud faller av om du står kvar, jag har stuckit mitt rakt ned i sanden


Ligger i min säng framför tven men ska förflytta mig ner till mamsen snart.
Till min dag då. Dryg skoldag men allt blev bättre när jag fick träffa världens bästa: Susanna. Vi kikade runt på stan och jag fick med mig ett par hängselkortbyxor som finns på bilden ovan. Fikade lite på 018 också, mysigt!

Och dom små, små orden är svåra ord, och dom hårda orden är enkla ord



Jag har haft en mycket bra torsdag, lång dag fast rolig!
Började dagen med att några grabbar ur klassen visade upp en en kort film om matlagning som de hade filmat, roliga varelser det där. Jag och Sarah hade även redovisning med en lärare som publik, och hur bra gick inte det?! Fick betyg A på själva redovisningen så sen fick jag värk i käkarna efter mitt feta leende.

Philip väntade på mig i skolan så vi åkte till stan och fixade lite busskort och sen rullade vi hem till mig. Har ätit och så har vi hunnit sovit, jag sov dock lite längre än honom medan han glutta fotboll på tv. Skönt!
Just nu så ser det ut som bilden här över, riktig myskväll.

Visst har ni färgat era ögon & ändrat läpparna med kniv så hur kan du va så skuren & skalad och ändå va vid liv


Jag har ledsnat på att vänta på dom ständiga problemen med sömn


Tjolahoppsan hejsan.
Onsdag idag då (blev tvungen att tänka efter). Har haft en bra dag! Startade dagen med en liten försovning men kom till andra lektionen då det bara blev titt på redovisningar. Blev även en till lektion som bara bestod av titt på redovisningar så det var skönt. På svenskan däremot blev rolig, skulle ha lite rollspel med olika ideologer, mycket skratt blev det!
Avslutade skoldagen runt halv fem, har aldrig varit i skolan så länge. Men idag var det extramatte och då tog jag tillfället. Blir nog flera såna lektioner för min del!
Har annars pluggat och gluttat på tv på eftermiddagen. Just nu är det fuskbyggarna på tv, lite spänning faktiskt!

Så får jag en jag chans att ge dig allt det du aldrig haft



Godkväll!
Har haft en skön eftermiddag jag. Först tog jag mig en liten löparrunda och när jag kom tillbaka stod maten på borden. Som vanligt åt jag massvis, matälskaren talar. Har kollat på tv och duschat och nu sitter jag redo i min säng framför tv, snart börjar big brother som spårar mer och mer för varje dag.. Svårt att låta bli att kolla ändå!
I natt blir det första gången jag får sova ensam sen i torsdags, känns inte kul..

Hur kan du vara så iskall, ren & klar när det finns platser i Vintergatan kvar


Hej huset.
Hur fint väder som helst utanför mitt fönster, trots att det är lite kyligt så njuter jag av att se den klarblåa himlen och att det fortfarande är ljust ute för det får man så mycket energi av än att det ska vara kolsvart ute nu, tummen upp på det!
Min dag ar varit bra, pluggade matte på första lektionen, rätt mycket faktiskt och det var sjukt behövligt. Efter det var det historia då jag började lite på ett arbete som ska vara färdigt om två veckor som jag även fortsatt med hemma, inte likt mig men det är så skönt när man inte behöver stressa de sista timmarna. Absolut inte klar men det känns skönt att ha börjat på det i alla fall!
Eftersom jag fortfarande inte är helt kry så stod jag över fotbollen i skolan idag och kom hem vid ett.

Tidig morgon klockan fem & allt omkring byter plats



Jag ger er alla dom sagor jag har för jag vet att jag ändå aldrig kommer tillbaks


Det blev ingen bloggning under helgen men den har varit fullsmockad av godheter!
I fredags drog jag tillsammans med ligan till huvudstaden, ligan innehöll mig förstås, Fia, Hannah, Emilia, Sofia, Rasmus och Philip. När vi kom fram så hade jag och pojkarna inte ätit så vi gick till en restaurang och åt pizza. Efter det tog vi tunnelbanan till globen och stod och köa i flera timmar, väl inne så stod vi i kö igen till garderoben. Men vi hann bra tills då Avicii stod på scenen. Det var en grym kväll! Kom hem utmattad och somnade med Philip vid min sida.


Till lördagen så startade jag med att spela match mot saga och vi vann med 6-0, det var jäkligt bra eftersom att det var en väldigt viktig match! Snabbt som attan begav jag och mamma oss till östervåla för att jag skulle åkte till gävle med Philips familj och inte skulle hinna med att åka buss. I gävle var det brynäs som vi skulle kolla på, tråkigt nog så förlorade dom men det var kul ändå! På vägen hem stannade vi för att äta pizza, igen hehe.


Och till sist till söndagen då. Vaknade i våla med Pill och gjorde våran lediga till något mycket mysigt! Vi gick först ut i solen för lite fika tills han tog med mig ut i skogen. Haha konstigt det verkade men i alla fall, vi gick lite och satt på stenar, haha vad tönting det låter.. Kom in efter en timme då jag fick hjälp utav snillet med matte som jag är jättedålig på så det är skönt att ha en egen hjälplärare till det. Vi tog bussen klockan åtta hem till mig, kollade på big brother och somnade gott efter en händelserik helg!

Vi viker oss på asfalten av skratt o ingenting kan röra oss i natt




The A team

Det började med att jag kom till skolan halv elva men när jag kom fram så sa dom att vi skulle börja halv ett men som tur är bytte dom plats på lektioner så at vi fick börja halv tolv istället och sluta vid två. Så det blev två lektioner istället för sju den här dagen, och det var bra för min ork skulle säkerligen inte hållt så länge!
Blev lite titt på stan efter det med Sarah innan jag begav mig hemåt.


RSS 2.0